VOZAČI, OPREZNO I STRPLJIVO ZA VOLANOM: Prilagodite brzinu zbog jutarnje magle, a ove deonice izbegavajte zbog radova
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

STANJE NA PUTEVIMA

VOZAČI, OPREZNO I STRPLJIVO ZA VOLANOM: Prilagodite brzinu zbog jutarnje magle, a ove deonice izbegavajte zbog radova

Društvo -

Upozoraju se vozači na maglu i sumaglicu sa kojom treba računati u jutarnjim i večernjim satima koje jutros ima na području Požege, ali moguća je pored Ibra i Drine, kao i u Leskovačkoj i Vranjskoj kotlini, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Van gradova i većih naseljenih sredina dobra je prohodnost puteva, nema vanrednih zastoja i prekida u saobraćaju, ali se mora opreznije voziti na deonicama na kojima se izvode radovi. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja. Na teretnim terminalima se na izlazu i Srbije na prelazu Batrovci čeka oko 180 minuta dok su na prelazu Horgoš zadržavanja za ovu kategoriju vozila oko 90 min.

Do 28. septembra u vremenu od 7.00 do 17.00 izvodiće se radovi na presvlačenju asfaltnog kolovoza na deonici auto-puta od petlje Feketić do petlje Vrbas, u smeru ka Novom Sadu. Za vreme radova saobraćaj će se preusmeravati sa vozne na preticajnu saobraćajnu traku.

Do 1. oktobra radiće se na redovnom održavanju kolovozne konstrukcije, od petlje Beograd do petlje Surčin, na Obilaznici oko Beograda. U toku radova saobraćaj će iz pravca Šida ka petlji Ostružnica biti preusmeren preko službenog prolaza na kolovoznu traku suprotnog smera, gde će se odvijati preticajnom saobraćajom trakom.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja