OKTOBERFEST: Autentična poslovna manifestacija u Beogradu!
Foto: Promo

OKTOBERFEST: Autentična poslovna manifestacija u Beogradu!

Društvo -

Čuveni minhenski festival koji svake godine okuplja milione oduševljenih posetilaca iz celog sveta, stiže nam tradicionalno i u prestonicu 04. i 05. oktobra u organizaciji Nemačko-srpske privredne komore (AHK Srbije).

foto: Promo
foto: Promo

Ova najveća poslovna manifestacija zatvorenog tipa okupiće skoro hiljadu i po zvanica, pretežno iz nemačko-srpske poslovne zajednice, privrede, kompanija članica AHK Srbije i njihove goste. Beogradski AHK Oktoberfest u potpunosti će promovisati duh Bavarske, goste će u prepoznatljivom plavo-belom ambijentu dočekivati hostese u dirndlu – tradicionalnoj bavarskoj nošnji, a svečani početak manifestacije ozvaničiće nemački ambasador Tomas Šib, otvaranjem prve bačve piva.

foto: Promo
foto: Promo

Oko hiljadu i po zvanica imaće priliku da uživaju u zabavnom programom, takmičenjima u ispijanju piva i držanju krigli, u degustaciji bavarskih specijaliteta i piva, a sve to uz duhovitu moderaciju Olivije i Enesa, voditeljskog dua sa TDI Radia i fantastični trubački sastav Dejan Petrović Big Band. AHK Srbija će se i ove jeseni pobrinuti da na svom, dvodnevnom beogradskom dočara sjajnu atmosferu čuvenog minhenskog Oktoberfesta i da svojim članovima ponudi jedini poslovni događaj ovog tipa za pamćenje.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja