TUGA! OVOJ PORODICI VATRA JE ODNELA BUKVALNO SVE: Tomica čitav život spasavao živote, a sad je i sam ugrožen! Ostali su čak i bez garderobe, POMOZIMO IM! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

STRAŠNO

TUGA! OVOJ PORODICI VATRA JE ODNELA BUKVALNO SVE: Tomica čitav život spasavao živote, a sad je i sam ugrožen! Ostali su čak i bez garderobe, POMOZIMO IM! (FOTO, VIDEO)

Društvo -

U utorak u Željezničkom naselju izbio je požar u stambenom objektu porodice Dušnoki. Požar je uništio skoro sve materijalne stvari, a šteta na kući je ogromna.

Vatrena stihija je za samo nekoliko sati uništila ono što su Eva i Tomica Dušnoki sticali čitav život a Tomica je, u nameri da sačuva što više, kao i da sam pokuša da ukroti požar dok ne dođu vatrogasci, zadobio teške opekotine 2 i 3 stepena.

Tomica je inače tehničar u Službi hitne medicinske pomoći u Subotici i čitav svoj radni vek, shodno Hipokratovoj zakletvi, spašava ljudske živote, a ovom prilikom i sam je ugrožen.

S obzirom na novonastalu situaciju prijatelji i komšije pokrenuli su akciju za pomoć porodici Dušnoki. U ovom trenutku porodici je najneophodnije da dođu do zimske garderobe i donjeg veša, zimske obuće, zatim posteljine, peškira.

Žena je oko 160-165 cm visine (konfekcijski broj L, XL, obuća 40), muškarac visok oko 180 cm (XL, XXL, obuća 45). Nameštaj kako ističu sada nije u prvom planu.

Kako saznajemo pomoć su najavili, između ostalih, MZ "Železničko naselje" i Crveni krst Subotica.

Oni koji žele finansijski da pomognu rekonstrukciju porodičnog doma Eve i Tomice mogu to da učine putem dinarskog računa u Vojvođanskoj banci na broj 355-5021253-81 (Eva Dušnoki). Adresa na kojoj građani mogu da donesu pomoć je Borisa Krajgera 22 (Železničko naselje).

(Kurir.rs/Subotica.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track