NEŠTO SU TI GRUDI NADIGLE MAJICU! DAJ DA IH VIDIM, JESU LI LEPE? Ovo je šokantna prepiska perverznjaka iz Zemuna sa devojčicom od koje će vam se okrenuti želudac! (FOTO)
Foto: Kurir

Jezivo Bolesnik vreba žrtve na Fejsbuku

NEŠTO SU TI GRUDI NADIGLE MAJICU! DAJ DA IH VIDIM, JESU LI LEPE? Ovo je šokantna prepiska perverznjaka iz Zemuna sa devojčicom od koje će vam se okrenuti želudac! (FOTO)

Društvo -

Užas Na stranici "Borba protiv pedofilije" osvanula je uznemirujuća prepiska čoveka od 60 godina iz Zemuna sa devojčicom (13) u kojoj joj je pisao razne gadosti

Na Fejsbuk stranici "Borba protiv pedofilije" objavljena je jeziva prepiska pedofila od oko 60 godina sa trinaestogodišnjom devojčicom. Umobolne poruke koje je pisao detetu zgrozile su javnost!

Izvesni S. M. iz Zemuna je čak slao i fotografiju svog polnog organa! A kada je prepiska objavljena, ugasio je profil. Matori perverznjak prvi je započeo konverzaciju, ispitivao je devojčicu o seksu i tražio od nje da mu pošalje gole slike.

- Nešto ti grudi nadigle tu majcu. Jesu li lepe? - napisao je S. M., koji je na profilu imao slike sa svojim unucima koji su generacija ili nešto mlađi od osobe s kojom se dopisivao.

foto: Printskrin/Facebook

Ona mu je uzvratila da je ni majka to ne pita, a bolesnik je nastavio: - Volim lepe stvari. Pusti mamu. Da ih vidim...

Devojčica mu je napisala da je on star da bi je pitao tako nešto, ali se nije zaustavio. Usledila je slika njegovog polnog organa.

- Je l' ti se sviđa, je l' bi ga ljubila? Kaži gde ti se sviđa da ga stavim? - navaljivao je s odvratnostima S. M.

foto: Kurir

Na fotkama joj je slao i poljupce, držao se za nos... Bio je toliko uporan da je počeo da je nagovara da ode u toalet, da se zaključa, da napravi nekoliko snimaka gola i da mu pošalje fotografije intimnih delova tela.

- Daj da je ljubim, ulazeći jezikom što dublje u nju. Daj pi*kicu. Mora da je lepa sa 13,5 godina. Već mi se diže ku*ac. Daj mi je, pa da svršim.

foto: Kurir

Korisnike socijalnih mreža uznemirilo je sve ovo, ostavili su brojne komentare u kojima najoštrije osuđuju pedofila, a mnogi su šerovali njegovu prepisku s devojčicom kako bi što više ljudi videlo njegov identitet.

Podsetimo, nedavno je javnost šokirala i prepiska izvesnog Marka Rosića iz Kragujevca, koji je od jedne majke tražio da mu pošalje fotografije golišave bebe! Nakon toga je uhapšen, pa pušten na slobodu.

Igor Jurić

Pedofilija u ekspanziji

Igor Jurić, osnivač fondacije "Tijana Jurić", objašnjava za Kurir da ako se iza devojčice krije lažan profil, ne može ništa konkretno da se uradi. - Mi jedino možemo upozoriti i razotkriti da to jeste pedofil, ali je nemoguće da se pokrene sudski postupak. Pedofilija je u ekspanziji u Srbiji. Pedofilima i predatorima je omogućeno da vrlo lako dođu do dece, problem je i što sami roditelji nude taj materijal. Deca moraju biti opreznija da se ne taguju i ne objavljuju gde se nalaze, jer vrlo lako mogu postati mete. Mi kao društvo još nismo pripremljeni za ono što se dešava - kaže otac tragično ubijene Tijane (15) iz Subotice, koju je manijak oteo i usmrtio 2014, i dodaje da su kazne za pedofiliju blage i da ih treba pooštriti.

Kurir.rs/ MINA BRANKOVIĆ/ Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track