CARGO: Lakši i jeftiniji prevoz u Beogradu!
Foto: Promo

CARGO: Lakši i jeftiniji prevoz u Beogradu!

Društvo -

CarGo je aplikacija koja omogućava naručivanje i plaćanje vožnje preko aplikacije na mobilnom telefonu.

Ova domaća start up kompanija teži da ponudi kvalitetnu i bezbednu uslugu, ali uz veoma povoljne cene.

CarGo vam omogućava da pre nego što sednete u vozilo i odete na željenu lokaciju znate koliko će vas vožnja koštati! Potrebno je samo da unesete željenu lokaciju i da odete na opciju „Procena cene“ ili „Fare estimate“, koja će vam prikazati okvirnu preporučenu cenu za zadatu relaciju vožnje.Takođe, CarGo nema razliku u dnevnoj i noćnoj tarifi. On vam omogućava da jednim klikom poručite vozilo i da napustite vozilo bez plaćanja kešom i čekanja na kusur. Pored toga, CarGo ima razne akcije, odnosno promo-kodove kojima vam donosi nižu cenu usluge na već povoljnu vožnju.

Kako se koristi CarGo?

Potrebno je samo da besplatno instalirate aplikaciju sa Google playa i App storea, napravite svoj profil i izaberete neku od opcija plaćanja – kreditna kartica (Visa ili Master), Mts kredit, Telenor banka, PayPal ili IPay vaučer. Nakon toga sistem će automatski pronaći adresu na kojoj se nalazite. Potrebno je da ukucate lokaciju do koje idete i pritisnete opciju „Naruči vozilo“ ili „Reguest car“ i sistem vam šalje najbliže vozilo na vašu adresu.

foto: Promo

Aplikacija će vam prikazati i putanju kojom ćete ići, koliko će vožnja da traje kao i cenu vožnje. Nakon što ste kliknuli na “Naruči vozilo”, otvoriće vam se ekran na kome ćete u svakom trenutku videti ko je vaš vozač, model i boju automobila, broj registararskih tablica i trenutnu lokaciju vašeg vozača, kao i vreme za koje će stići do vas. Tu je opcija za pozivanje vozača u slučaju da se ne možete pronaći. Takođe, u svakom trenutku možete otkazati vožnju.

Otkazivanje se naplaćuje 150 dinara, ali tek 5 minuta nakon što je vaš vozač stigao na lokaciju. Takođe, cena se formira prema unapred utvrđenom cenovniku, pa je tako start 61 dinar, kilometar 59 dinara, a minut se naplaćuje 6 dinara. Minimalni iznos vožnje je 289 dinara.

I ono što je najlepše, CarGo je pet friendly kompanija. Vaši kućni ljubimci su dobrodošli i za njih nema dodatnog plaćanja.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track