SJAJNA PONUDA KON TIKIJA: Čarolija Dubaija za samo 299 evra
Foto: Promo

SJAJNA PONUDA KON TIKIJA: Čarolija Dubaija za samo 299 evra

Društvo -

Ukoliko ste negujući neprimeren lični pesimizam poverovali da je čarolija Dubaija za vas samo san, u prilici smo da tu dogmu razbijemo pričom dopunjenom fantastičnom ponudom uz cenu od 299 odnosno 399 evra za šest dana sa pet noćenja u ovom megapolisu.

foto: Promo

Za svoje putnike KonTiki je rezervisao smeštaj u hotelima Delmon Palace 3* i Armada Blue Bay 4* na bazi noćenja sa doručkom. A zašto je sve više nego neverovatno?

Upravo zato, jer je u cenu od 299 evra (Delmon Palace 3*) odnosno od 399 evra (Armada Blue Bay 4*) uračunata i usluga noćenja sa doručkom, povratna avio-karta na direktnom letu, zatim i svi transferi u Dubaiju kao i usluge predstavnika na srpskom jeziku

Polasci su zakazani za 27. oktobar i 03. novembar.

foto: Promo

Delmon Palace 3*

Hotel je lociran u Deiri, samo pet minuta vožnje gradskim prevozom ili taksijem od mega tržnog centra Deira. U komfornim sobama površine oko 35m² na raspolaganju su vam TV, klima uređaj, mini-bar, sef, telefon i kupatilo. Hotel uz recepciju i restoran u kome se doručak služi na bazi švedskog stola uz samoposluživanje, gostima daruje i bar sa bogatom ponudom pića odnosno lep provod u hotelskom noćnom klubu.

foto: Promo

Armada Blue Bay 4*

Ovaj velelepni butik hotel sa 4* smešten je u srcu Jumeirah Lake Towers-a, gde predstavlja modernu oazu luksuza i spokoja. Lociran preko puta Emirates Hills-a, prednost mu pruža blizina svetski poznatog Dubai Mall-a, Dubai Marine, kao i poslovnih, finansijskih i urbanih jezgara grada. Od Međunarodnog aerodroma je udaljen 15 minuta, a od Jumeira Beach plaže 5 minuta lagane vožnje. Hotel raspolaže sa dva restorana, wellness i SPA centrom, spoljašnjim bazenom, dok je Wi-Fi besplatan u zajedničkim prostorijama. Za goste hotela je obezbeđen besplatan šatl bus koji vozi do plaže (jednom u toku dana), kao i drugi, takođe besplatan, koji vozi do Marina mall šoping centra.

Dubai je oaza futurizma u peščanoj pustinji koja nudi jednu sasvim drugu vrstu doživljaja od onih u urbanizovanom megapolisu koji se ponosi lepotom Džumeira džamije, Al Fahidi tvrđave, bajkovitim hotelom Burdž el-Arab ili fascinantnim Dubai Palm Islands-om...

Dubai je prestižna destinacija za ceo svet u kojem je šoping glavni pokretač turizma. I u toj priči meša se lepota prošlog kroz kupovinu u sukovima sa čarima istočnjačke trgovine ili... Uostalom, najlepše je da sve doživite sami.

Dubai čeka na vas.

Za dodatna pitanja i informacije, pozovite call centar agencije KonTiki Travel na broj 011 20 98 000 ili posetitie najbližu poslovnicu.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja