CIA SNAJKA, CIA! NEVIĐENI SKANDAL U ARANĐELOVCU: Direktor škole prisluškivao SVE profesore! TAJNI mikrofoni i kamere pronađeni SVUDA (FOTO)
Foto: Kurir

čVOROVIĆ IZ ŠUMADIJE

CIA SNAJKA, CIA! NEVIĐENI SKANDAL U ARANĐELOVCU: Direktor škole prisluškivao SVE profesore! TAJNI mikrofoni i kamere pronađeni SVUDA (FOTO)

Društvo -

Prislušni uređaji, kamere i mikrofoni bili su razvedeni po određenim kancelarijama i kabinetima širom škole u Aranđelovcu!

Na osnovu anonimne dojave, policija u Aranđelovcu pronašla je prislušne uređaje u Muzičkoj školi „Petar Ilić“.

Prislušni uređaji, kamere i mikrofoni bili su razvedeni po određenim kancelarijama u školi. Policija je zatekla probušene rupe za kablove, mikrofone, video-opremu...

Direktor Ivan Cvetković, koga je grupa profesora i radnika poslednjih meseci prijavljivala za samovolju, mobing i nezakonite radnje, nije hteo da daje izjave za medije. Nezvanično saznajemo da je Osnovno javno tužilaštvo profesorku koja je prijavila slučaj uputilo na prosvetnu inspekciju.

foto: Kurir

Nenormalno

Jedna od zaposlenih u školi kaže za Kurir da je i sama „primetila da je direktor prati“.

SUTRA U KURIRU

foto: Kurir

- Recimo, ako se pojavite negde, odmah se stvore „njegovi“ ljudi. Događaju se nenormalne stvari, a svi smo mišljenja da je direktor ozvučio školu - kaže ona. Prema njenim rečima, dve večeri pre nego što su našli ozvučenje, direktor Cvetković bio je u školi sa čovekom koji je nosio merdevine i za to postoje očevici.

Rupa do rupe

foto: Kurir

Ona tvrdi da je lično videla kablove i rupe u zidovima, kao i mikrofone.

Policija koja je izašla na lice mesta svoj izveštaj predala je Osnovnom javnom tužilaštvu, ali je tužilac Ivanović uputio profesorku koja je prijavila slučaj na prosvetnu inspekciju.

foto: Kurir

Kurir / D. I.

Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track