NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100: Specijalni popusti za kupce NISOTEC proizvoda
Foto: Promo

NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100: Specijalni popusti za kupce NISOTEC proizvoda

Društvo -

U susret zimskim mesecima, kompanija NIS obezbedila je 50 odsto popusta na drugi artikal prilikom kupovine NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100. Reč je o posebnoj pogodnosti koja je dostupna svim potrošačima koji se do kraja novembra opredele za kupovinu ovog NISOTEC antifriza vrhunskog kvaliteta na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100 štiti motor i hladnjak automobila do -37°C, dok istovremeno pruža i izuzetnu zaštitu od korozije svih metalnih delova. Pored pouzdane zaštite motora od mržnjenja i korozije, dodatna pogodnost ovog proizvoda je i što ima duži vek trajanja, do pet godina, čime se ostvaruje i dodatna ušteda. Dokaz kvaliteta je i odobrenje proizvođača motora (approval) da NISOTEC ANTIFRIZ LONG LIFE 100 može da se koristi u najnovijim modelima motornih vozila sa aluminijumskim rashladnim sistemom.

foto: Promo

Široka paleta NISOTEC proizvoda izrađena je od najkvalitetnijih sirovina u saradnji sa svetski poznatim proizvođačima aditiva i baznih ulja, a njihovom upotrebom omogućuje se ušteda goriva, produžava radni vek motora i obezbeđuje bolja zaštita motora od korozije. Najviši kvalitet ovog brenda NIS-a potvrđen je i na ovogodišnjem 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, na kome je kompanija osvojila veliki šampionski pehar za vrhunski kvalitet motornih, hidrauličnih i transmisionih ulja, kao i veliki broj zlatnih odličja za kvalitet proizvoda iz NISOTEC palete.

OAT TEHNOLOGIJE

Antifriz predstavlja rashladni fluid na bazi monoetilen glikola, aditiva najnovije OAT tehnologije i vode, a njegova redovna upotreba od ključnog je značaja za pravilan rad svakog automobila. Posebnu pažnju na antifriz treba obratiti prilikom dolaska hladnijeg vremena, odnosno tokom pripreme automobila za zimski period.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja