DANAS U KURIRU TRI POKLONA: Ikona Svetog Dimitrija u zlatotisku sa molitvom, dodatak Baba Vanga i specijal Halo oglasi
Foto: Kurir

POKLONI

DANAS U KURIRU TRI POKLONA: Ikona Svetog Dimitrija u zlatotisku sa molitvom, dodatak Baba Vanga i specijal Halo oglasi

Društvo -

Kurir danas daruje čitaoce sa čak tri poklona!

U četvrtak, 8. novembra, Srpska pravoslavna crkva i svi njeni vernici obeležavaju Mitrovdan. Tim povodom Kurir poklanja ikonu Svetog velikomučenika Dimitrija Solunskog u zlatotisku sa molitvom.

foto: Kurir

Sveti Dimitrije se smatra zaštitnikom Soluna, jer ga je spasao od neprijateljske vojske, isceliteljem bolesnika i nevoljnika. Zahvaljujući velikoj duhovnoj bliskosti srpskog i grčkog naroda, njegov kult je rasprostranjen i kod nas. U Srbiji se Sveti Dimitrije praznuje kao Mitrovdan, koja je jedna od naših najvećih krsnih slava.

foto: Kurir

Danas poklanjamo i treći deo neispričanih priča o najpoznatijoj balkanskoj proročici Baba Vangi. Saznajte kakve katastrofe, po njenom predviđanju, čekaju svet, šta je govorila o Bogu, sotoni, moralu i novcu... Otkrivamo i njena pravila za ispravan život i poklanjamo vam Vangine biljne recepte za svaku bolest.

foto: Kurir

A to nije sve! Danas vas u dnevnim novinama Kurir čekaju i specijal Halo oglasi, u kojem možete da pronađete male oglase za prodaju automobila, nekretnina, nameštaja, bele tehnike, ili oglase za posao i usluge. U specijalu Halo oglasi možete i vi da oglasite nešto što želite da prodate.

foto: Kurir

Čitaj Kurir, jer uvek dobijaš više!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track