Najnovije vesti

OPREZNO ZA VOLANOM: Gužve u popodnevnim satima, prilagodite brzinu zbog magle
Foto: Marina Lopičić/Ilustracija

STANJE NA PUTEVIMA

OPREZNO ZA VOLANOM: Gužve u popodnevnim satima, prilagodite brzinu zbog magle

Društvo

Danas se očekuje slabiji intenzitet saobraćaja pre podne dok su po podne mogući zastoji, a magla može usporavati saobraćaj duž rečnih tokova i po kotlinama, najviše na jugu i jugozapadu zemlje, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije Srbije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja. Do 16. novembra do 19.00 izvodiće se radovi na redovnom održavanju kolovoza na auto-putu od petlje "Surčin" ka petlji "Ostružnica". Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom.

Danas će se do 14.30 časova izvoditi radovi na održavanju u srednjem pojasu deonice auto-puta od Sava Centra, u smeru prema Šidu. Radovi se izvode u srednjem pojasu sa pomeranjem. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom krajnjom desnom (zaustavnom) saobraćajnom trakom.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Marina Lopičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...