BRZI VOZ IZ NS ZA BEOGRAD MORAO DA STANE: Pukla šina, deca se satima smrzavala
Foto: Kurir

Preselo putovanje

BRZI VOZ IZ NS ZA BEOGRAD MORAO DA STANE: Pukla šina, deca se satima smrzavala

Društvo -

Prepun brzi voz iz Novog Sada za Beograd, sa polaskom u 10.58, satima je juče stajao na stanici u Inđiji zbog pucanja šine, pa su se putnici, među kojima je bilo i dosta dece, smrzavali jer im iz "Srbija voza" nisu obezbedili drugi prevoz. - Obećano nam je da će doći varilac iz Rume koji je bio na svinjokolju. Putnicima je ponuđen povraćaj novca i da se snalaze ili da čekaju minimum tri sata. U vozu je isključeno grejanje, a toalet je zaključan. Revoltirani putnici nisu znali šta da rade, jer je autobuska stanica bila daleko - rekao je za Kurir jedan od putnika.

U vozu je bila i Vesna Mihajlović iz Gajdobre sa dvoje dece od pet i 11 godina. - Prvo su nam rekli da će sve brzo biti popravljeno, onda da nećemo moći da krenemo za dva sata, i na kraju da se ne zna uopšte kada će voz krenuti. Trebalo je da pošalju drugi voz iz Beograda ili bar autobus da nas prevezu, ali ništa nisu organizovali. Voz je bio pun putnika. Neki su prihvatili da im se vrate pare, a mi nismo pristali jer smo se nadali da će se nešto rešiti - kaže Vesna i dodaje da često putuje vozom i da nije prvi put da se dešavaju zastoji.

Kako saznajemo, voz je posle višečasovnog zastoja krenuo za Beograd, a svedoci tvrde da je išao 5 km/h. Iz "Srbija voza" nismo dobili odgovore.

Kurir.rs/Slavica Tomčić

Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track