Najnovije vesti

DRAMA U NEMAČKOJ ZBOG SRPSKOG AUTOBUSA: Policajci zaustavili vozilo, a onda su krenuli u detaljnu rutinsku kontrolu! USLEDIO JE ŠOK! (FOTO)
Foto: Polizei NRW Koln

putnici odmah napustili vozilo

DRAMA U NEMAČKOJ ZBOG SRPSKOG AUTOBUSA: Policajci zaustavili vozilo, a onda su krenuli u detaljnu rutinsku kontrolu! USLEDIO JE ŠOK! (FOTO)

Društvo

Autobus domaćeg prevoznika isključen je iz saobraćaja 21. novembra u nemačkom gradu Kelnu, zbog kako se navodi u policijskom saopštenju, kršenja nekoliko tehničkih propisa u putničkom saobraćaju.

Službenici carinske policije su zajedno sa pripadnicima policije kontrolisali saobraćaj na autobuskoj stanici koja se nalazi kod aerodroma u Kelnu.

Nemački službenici su otkrili da dva vozača autobusa domaćeg prevoznika nisu mogla da obezbede potrebne dokumente.

Kako se navodi u saopštenju policije, kao posebno opasnu, policija je istakla tehničku promenu u sistemu rezervoara u autobusu.

"Tu su dodatni dizelski rezervoari neprofesionalno integrisani u sistem goriva. Posebno eksplozivni bili su plastični kontejneri koji su fiksirani samo gumama, kablovskim vezicama i lepljivom trakom. Pored toga dodatno instalirane cevi za gorivo nisu bile čvrste", navodi se u saopštenju.

Kako se dalje navodi, navodno je postojala opasnost od požara pa su nemački službenici zamolili putnike da odmah napuste autobus i da nastave putovanje drugim prevoznim sredstvom.

U policijskom saopštenju se navodi da su pronađeni i nedostaci u sistemu kočenja.

"Policija je napisala izveštaj, a dvojicu vozača i preduzetnika očekuju određene kazne", kaže se u saopštenju.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...