TRIBINA SUKP U OPŠTINI NOVI BEOGRAD: Policajci sa građanima i kolegama!
Foto: Kurir

povratak vere u sindikalne vrednosti

TRIBINA SUKP U OPŠTINI NOVI BEOGRAD: Policajci sa građanima i kolegama!

Društvo -

U prostorijama Skupštine opštine Novi Beograd, u četvrtak 13. decembra s početkom u 19 sati, biće održana tribina Sindikata UKP kao nastavak prepoznatljivog transparentnog dosadašnjeg rada i rezultata, te iznošenje planova za narednu godinu.

- Sve kolege će moći da pitaju, a na svako pitanje će dobiti direktan i jasan odgovor bez obzira na to da li su naši članovi. Neophodno je da posle mnogo izrečenih neistina na račun našeg Sindikata javno nastupimo i pružimo svima mogućnost i priliku da direktno pitaju sve članove našeg predsedništva i dobiju odgovor. Naš Sindikat je mlad, ali beleži stabilan i konstantan rast članstva. Podršku smo obezbedili iskrenim pristupom i direktnom komunikacijom sa članovima. Sve što smo obećali članovima je i ostvareno. Mnoge stvari koje smo obezbedili za policijske stanice koriste svi zaposleni u tim stanicama, a ne samo naši članovi - podvlači se u saopštenju SUKP.

foto: Kurir

Stabilnim uvećanjem članstva stvorile su se i potrebe za formiranjem posebnih sindikalnih grupa. Sve što smo postigli od osnivanja je usmereno u vraćanje poverenja pripadnika MUP-a u sindikalne aktivnosti, dodaje se.

- Naš sindikat veliki akcenat stavlja na saradnju sa civilnim organizacijama, pa je sa članovima formiran Klub prijatelja Sindikata UKP koji se bavi humanitarnim akcijama kao što su prikupljanje garderobe za prihvatilišta, organizovanje dobrovoljnog davanja krvi kao i direktna promocija ciljeva na štandovima koji su postavljani na raznim lokacijama. Raduje nas i daje nam novi vetar u leđa veliko interesovanje kolega iz drugih gradova u Srbiji koji putem društvenih mreža i medija prate naš rad i prepoznaju u nama novi način da ostvare svoja prava kao i to da smo jedini Sindikat u zemlji koji zaista sva sredstva prikupljena od članarina upravo usmerava u opremu za članove i policijske stanice - dodaje se.

Dragan Petrović
Dragan Petrović foto: Privatna Arhiva

- Nadamo se da ćemo se na tribini družiti u duhu otvorenog razgovora i direktne komunikacije sa članovima i simpatizerima, kao i sa građanima koji su dobrodošli da svojim prisustvom uveličaju ovu tribinu - poručuje Dragan Petrović, potpredsednik SUKP.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track