CELA SRBIJA PLAČE ZBOG OVOG VIDEA NA FEJSBUKU! MAMA, VOLIM TE: Nađina majka objavila potresni snimak iz bolnice koji je tek jutros videla! RASTAVLJAM SE OD ŽIVOTA (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook

TUGA

CELA SRBIJA PLAČE ZBOG OVOG VIDEA NA FEJSBUKU! MAMA, VOLIM TE: Nađina majka objavila potresni snimak iz bolnice koji je tek jutros videla! RASTAVLJAM SE OD ŽIVOTA (VIDEO)

Društvo -

Dragana Petrović, majka male Nađe (2) koja je preminula u aprilu ove godine nakon što je zaražena morbilama jer su je lekari u KC Kragujevac smestili u istu sobu s obolelim detetom, iako se znalo da devojčica zbog svoje autoimune bolesti ne sme da primi MMR vakcinu, objavila je snimak ćerke koji je i sama jutros prvi put videla.

foto: Privatna Arhiva

"Snimak koji nisam znala ni da postoji, prvi put sam ga pogledala jutros, jer ga je drugarica koja je čuvala našla u telefonu. I dalje umirem, rastavljam se od života. Još mi kaže da me voli na snimku. Voli i tebe mama, zlato moje", napisala je Nađina mama na Fejsbuku.

Na snimku se vidi Nađa tokom boravka u bolnici, kako šalje majci poljupce i pozdrave i poručuje da je voli.

Snimak koji je Nađina majka podelila na Fejsbuku potresao je njene prijatelje, koji su u komentarima ostavljali reči utehe i podrške neutešnoj Dragani.

Na snimku je Nađa tokom jednog boravka u bolnici. Kada je imala godinu dana, Nađa je ispoljila simptome autoimunog sindroma zbog kog je izgubila svu kosu, imala je sistemsku kandidijazu, autoimuni hepatitis još nekoliko zdravstvenih problema.

foto: Privatna Arhiva

Da podsetimo, kada je Nađa Petrović napunila godinu i po dana, ustanovljeno je da ima autoimunu bolest - poliglandularni sindrom tipa 1, koji nije ugrožavao njen život, ali zbog koga nije smela da primi MMR vakcinu. Kada je došla da primi svoju redovnu terapiju u KC Kragujevac, smeštena je u sobu s detetom koje je bolovalo od morbila. Nakon pogoršanja stanja, devojčica je prebačena za Beograd, a od 12. do 22. januara se nije budila, niti je jela niti pila. Skoro dva meseca malena Nađa bila je u komi. Preminula je 4. aprila.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track