A ŠTA DA JE OVO VAŠE DETE?! LJUBIO DEVOJČICU (14), NEĆE KRIVIČNO ODGOVARATI! Skandal koji je potresao Bor dobiće epilog koji će razljutiti svakog roditelja u Srbiji!
Foto: Facebook printscreen

stravično

A ŠTA DA JE OVO VAŠE DETE?! LJUBIO DEVOJČICU (14), NEĆE KRIVIČNO ODGOVARATI! Skandal koji je potresao Bor dobiće epilog koji će razljutiti svakog roditelja u Srbiji!

Društvo -

Više javno tužilaštvo u Zaječaru uputilo je zahtev policiji u Boru u vezi sa prikupljanjem potrebnih obaveštenja povodom fotografija koje su procurele u javnost na kojima visoki funkcioner iz Bora Branko Perić (60) ljubi i grli petnaestogodišnju devojčicu.

Cilj je da se istraži da li je povodom tog slučaja bilo nekih pretnji, ucena, prisile ili je sve to bilo na dobrovoljnoj bazi.

Nezvanično se saznaje i da su telefoni uzeti na veštačenje kao i da postoje tri fotografije na kojima je Perić sa maloletnicom.

Novinari su pokušali da dobiju izjavu od oca maloletne devojčice ali on nije bio raspoložen da daje bilo kakve izjave.

- Ne želim da dajem nikakve izjave. Ništa ne želim da govorim – kratko je odgovorio otac maloletne devojčice.

foto: Printscreen Facebook

U borskom selu Slatina odakle je rodom i Perić meštani su šokirani ovim događajem.

- Stvarno sam u šoku. Otac maloletne devojčice je istog godišta kao i Perić. Mislim da su i u školu išli zajedno – kaže jedan meštanin.

Perić je podneo ostavku na mesto zamenika gradonačelnika grada Bora, a kao razlog je naveo lične zdravstvene probleme. Njegovu ostavku je usvojio gradonačelnik, a ona treba da prođe i kroz Skupštinu grada.

Fotografija njihovog poljupca objavljena je na društvenim mrežama.

Da podsetimo, policija je već reagovala po ovom slučaju, kada je utvrđeno da nema elemenata krivičnog dela.

- Ovde nema elemenata krivičnog dela jer je devojčica starija od 14 godina i nema krivičnog dela obljube nad detetom - kazao je ranije izvor iz istrage.

Kako je objavljeno u medijima Perić je navodno kazao da su fotografije na kojima ljubi devojčicu u usta nastale kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu na dekoraciji sale u seoskom Domu kulture. Mediji su preneli da je on navodno izjavio i da je na sličan način čestitao i ostalim devojčicama koje su ukrašavale salu.

Perić je fakultetski obrazovan i važi za korektnog i pristojnog čoveka. U šoku su i njegove kolege koji o njemu imaju reči hvale i kažu da je odgovorno obavljao svoj posao.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track