KINESKE METODE U LEČENJU HRONIČNIH BOLESTI: Čuveni doktor o iskustvima u lečenju raka
Foto: Shutterstock

PREDAVANJE

KINESKE METODE U LEČENJU HRONIČNIH BOLESTI: Čuveni doktor o iskustvima u lečenju raka

Društvo -

Predavanje će se odžati u utorak 18. decembra u 17 sati u prostorijama Srpskog lekarskog društva u Ulici Džordža Vašingtona 19

Srpsko lekarsko društvo i Sekcija za akupunkturu i aktiv za kvantnu medicinu odrganizuju predavanje na temu “Metode Tradicionalne kineske medicine u lečenju hroničnih oboljenja” na kome će svi zaintresovani medicinski radnici ali i građani moći da čuju na koji se način metode tradicionalne kineske medicine mogu primeniti u lečenju hroničnih oboljenja, pa čak i najtežih bolesti poput karcinoma.

- Predavanje će održati kineski nutricionista Jongye Liu koji će prikazati iskustva primene tradicionalnih kineskih metoda i modifikacija tih metoda u lečenju hroničnih oboljenja, bolova i malignih oboljenja – kaže dr Momir Dunjić, predsednik Sekcije za akupunkturu i aktiv za kvantnu medicinu SLD i dodaje da će predavanje simultano biti prevođeno sa kineskog na srpski.

Predavanje će se odžati u utorak 18. decembra u 17 sati u prostorijama Srpskog lekarskog društva u Ulici Džordža Vašingtona 19.

S. T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track