NAJPOZNATIJI AMER KOJI ŽIVI U SRBIJI TEŠKO SE ISPALIO: Video spomenik dimničaru, pa rekao da je u pitanju četnik! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

simpatična greška

NAJPOZNATIJI AMER KOJI ŽIVI U SRBIJI TEŠKO SE ISPALIO: Video spomenik dimničaru, pa rekao da je u pitanju četnik! (VIDEO)

Društvo -

Američki vloger Čarls Kater godinama živi u Srbiji odlučio je da, na predlog svog studenta, malo poseti Herceg Novi i Kotor.

On je odlučio da ovu posetu zabeleži i u video snimku, koji je okačio na Youtube, ali je tom prilikom napravio veliku grešku.

Naime, opisujući grad on je od spomenika poznatom novskom dimničaru Njunju, pomislio da je spomenik nekom četniku. Međutim, simpatično je i to da je uspio da pročita ćirilični natpis "Pamtimo naše oriđinale".

Kater je verovatno najpoznatiji Amerikanac koji živi u Srbiji. Rodni Čikago zamenio je Novim Sadom, a već nekoliko godina ima svoj Youtube kanal gde na zanimjiv način opisuje svoj život u Srbiji i otkriva strancima male tajne Srbije. Zaposlen je u agenciji koja srpskim studentima obezbeđuje boravak i posao u Americi tokom leta…

Snimak ove simpatične greške možete videti na donjem videu u 12:06 minutu.

(Kurir.rs/Radiojadran.com/Foto: Printscreen Youtube)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track