KUMA CECE RAŽNATOVIĆ UBIJENA JE U SAČEKUŠI SA SVOJIM DEČKOM: Imala je samo 25 godina, a godinama se govori da je ubijena jer se našla U POGREŠNO VREME NA POGREŠNOM MESTU!
Foto: Printscreen/Youtube

zlokobna noć

KUMA CECE RAŽNATOVIĆ UBIJENA JE U SAČEKUŠI SA SVOJIM DEČKOM: Imala je samo 25 godina, a godinama se govori da je ubijena jer se našla U POGREŠNO VREME NA POGREŠNOM MESTU!

Društvo -

Novinarka Maja Pavić, kuma pevačice Svetlane Cece Ražnatović, ubijena je u sačekuši sa svojim dečkom Radetom Ćaldovićem Ćentom u Francuskoj ulici.

Zločin se dogodio u februaru 1997. godine, kad su ubice iz heklera s prigušivačem pucale na automobil u kom su se nalazili Ćaldović i Pavićeva.

Svedoka nije bilo, a istraga je utvrdila da su dvojica napadača bila skrivena u bašti Kluba književnika, gde su čekali pogodan trenutak da napadnu. Na par su pucali kad su seli u kola i startovali motor.

Maja Pavić samo se zatekla u nedoba tu. U Francuskoj ulici, pred Klubom književnika, a imala je tek 25 godina.

Novinarstvom je počela da se bavi kao jako mlada, a svoje snove počela je još 1991. godine da ostvaruje u NTV STB, gde je svake nedelje vodila uživo emisije "Beogradski bulevari" i "Domaćin i komšiluk".

foto: Printscreen

Sa Cecom Ražnatović, tada Veličković, upoznala se u jesen 1993. godine kada je angažuje štab Stranke srpskog jedinstva da vodi promotivne skupove stranke na kojima su, među ostalima, gosti bili Džej Ramandanovski, Oliver Mandić...

- Bio je neki mutan novembarski dan. Cecu sam upoznala u garderobi Hale sportova u Pančevu. Na prvi pogled nije mi bila naročito simpatična, a izgleda ni ja njoj. Zašto? Pa, jednostavno tako je bilo. To je trajalo tri dana, četvrtog smo sele u neki džip i otad smo nerazdvojne. Često smo spavale jedna kod druge, zajedno jele, družile se... Kasnije sam išla na sve njene koncerte, ona je dolazila na snimanje mojih emisija... - ispričala je Maja jednom prilikom.

U vreme venčanja Željka Ražnatovića i Cece Veličković u specijalnom izdanju "Moja svadba", štampanom u malom tiražu i podeljenom gostima na venčanju, pod naslovom "Sa Cecom dan i noć" objavljen je poduži tekst u kojem je bilo i pitanje Maji - postoji li u njenom životu neki muškarac?

Posle kraćeg kolebanja usledio je odgovor:

- Postoji! To je Rade Ćaldović. Željkov drug iz detinjstva. Upoznali smo se u diskoteci "Taš klub", 26. aprila 1994. godine i to još traje...

Trajalo je. Sve do te kobne subote, 15. februara 1997. godine u 03.20 sati ujutru.

Kurir.rs/Alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track