Najnovije vesti

ČUDA SU MOGUĆA, DEA JE TO DOKAZALA: Kada se probudila iz anestezije, izgovorila nešto neverovatno što je sve oduševilo!
Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen Instagram

pokazala koliko je jaka

ČUDA SU MOGUĆA, DEA JE TO DOKAZALA: Kada se probudila iz anestezije, izgovorila nešto neverovatno što je sve oduševilo!

Društvo

Voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku", Dea Đurđević, jutros je doživela tešku saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju.

Voditeljka se probudila i sve oduševila rečenicom koju je izgovorila doktorima.

"Dea se probudila iz anestezije nakon višečasovne operacije, a kada je videla da su doktori oko nje prvo što im je rekla bilo je da oseća ruku. Svi smo se oduševili kada smo to čuli, čuda su zaista moguća, a ona je još jednom pokazala koliko je jaka", otkriva dobroobavešteni izvor.

Dein višegodišnji emotivni partner novinar Mladen Mijatović zahvalio se kompletnom lekarskom timu koji je radio, kao i medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći i policiji.

"Na ovaj način je još jednom pokazano da u Srbiji rade vrhunski stručnjaci. Zahvalio bih se i svima koji su se raspitivali za Deino zdravlje i slali podršku, kako kolege, tako i ljudi svih drugih profesija", rekao je Mladen koji je Deu video pre operacije, ali ne i posle:

"Najteže je prošlo, optimista sam i verujem da će sve u najskorijem periodu biti u redu i da će se brzo vratiti na televizijske ekrane", rekao je Mladen.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Vladimir Šporčić, Printscreen Instagram)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...