ŽELE DA TE UKLONE KAO OLIVERA! NA TVITERU JOJ STIGLA STRAVIČNA PORUKA: Marija Lukić iz Brusa prestravljena, ovo nije prvi put da joj PRETE ZBOG JUTKE
Foto: Printscreen Twitter, Printscreen

podnela prijavu

ŽELE DA TE UKLONE KAO OLIVERA! NA TVITERU JOJ STIGLA STRAVIČNA PORUKA: Marija Lukić iz Brusa prestravljena, ovo nije prvi put da joj PRETE ZBOG JUTKE

Društvo -

Marija Lukić, bivša sekretarica predsednika Opštine Brus Milutina Jeličića Jutke i žena koja ga je prijavila za polno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje, suočava se sa pretnjama putem društvenih mreža.

Kako je Marija objavila na Tviteru, pojedinci joj pišu da će je neko ukloniti kao Olivera.

Nakon što je gostovala u emisiji "Život priča", Marija je dobijala poruke podrške, dok su pojedini organizovali pravu hajku na ženu.

Krenule su i pretnje, pa je Marija na svom Tviteru objavila poruku od izvesnog Slaviše Nikolića, koji je "dobronamerno upozorio" da postoji mogućnost da neki ljudi žele da je uklone kao ubijenog lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića.

" Lažnu nadu ti neću dati, jer može da se desi da oni odluče da te uklone kao Olivera. Al šta mogu ti dati, to su informacije da se braniš", napisao je Slaviša Nikolić, koji je zatim na njeno zaprepašćeno pitanje odgovorio "šta se čudiš, naravno da hoće, to i trenutno razmatraju".

foto: Filip Plavčić

Marija je rekla za Blic da je nakon njegovih poruka prestravljena i da je prijavila pretnju elektronskim putem.

"Treba i pismenu prijavu da podnesem. Svu dokumentaciju i sve pretnje i koje dobijam, a ovo nije prvi put, sada šaljem i evropskim institucijama koje će reagovati, nadam se, jer naše ne reaguju, a Jeličić nije podneo nikakvu ostavku i ovo namerno politizuje i pravi rijaliti od sudskog procesa", rekla je Marija.

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track