VOZAČI, OPREZ: Jaki udari olujnog vetra u južnom Banatu, Podunavlju i Braničevu
Foto: AP/Ilustracija

Stanje na putevima

VOZAČI, OPREZ: Jaki udari olujnog vetra u južnom Banatu, Podunavlju i Braničevu

Društvo -

BEOGRAD - Na putevima u Srbiji saobraćaj je umerenog intenziteta, ali se vozači, posebno oni koji upravljaju teretnim motornim vozilima, a koji će koristiti puteve u košavskom području, upozoravaju da obrate pažnju i smanje brzinu, jer prema najavama metereologa mogući su povremeno jači, olujni udari vetra na putevima u južnom Banatu, Podunavlju i Braničevu.

Teretnjaci na Horgošu čekaju šest sati

Na graničnim prelazima, na izlazu iz Srbije, trenutno su višečasna zadržavanja za teretna vozila, saopštio je jutros AMS S, navodeći da se na Horgošu čeka šest časova. Na graničnim prelazima Batrovci, Šid, Bačka Palanka i Kelebija, zadržavanja su četiri sata. Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije na putničkim terminalima nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

Tokom dana se ne očekuje veći broj vozila na putevima van gradskih sredina, kao ni zadržavanje na naplatnim rampama, saopštio je AMSS.

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Učesnici u saobraćaju se putem portala postavljenih na auto-putevima redovno obaveštavaju o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track