Najnovije vesti

AGENCIJA ZA BEZBEDNOST U SAOBRAĆAJU APELUJE: Budite oprezni u saobraćaju, moguće velike gužve!
Foto: Kurir/Petar Lazović/Ilustracija

skup u petak u beogradu

AGENCIJA ZA BEZBEDNOST U SAOBRAĆAJU APELUJE: Budite oprezni u saobraćaju, moguće velike gužve!

Društvo

Povodom sutrašnjeg najavljenog javnog skupa u Beogradu, Agencija za bezbednost saobraćaja podseća na neophodnost povećane opreznosti u saobraćaju, posebno na najopterećenijim pravcima i pravcima kojima će se kretati učesnici javnog skupa.


"S obzirom da je petak, očekujemo i povećan intenzitet gradskog saobraćaja, pa greške vozača, nepropisna i neprilagođena brzina, nepropisno preticanje, ne držanje dovoljnog odstojanja, upotreba mobilnog telefona i nepoštovanje pravila saobraćaja mogu izazvati neželjene situacije", dodaje se u saopštenju.


Sve one koji sopstvenim vozilima kreću put Beograda ili kroz sam grad, jednako kao i one koji će sutra krenuti na vikend van Beograda, podsećaju da je važno da poštuju ograničenja brzine i ostala pravila saobraćaja.


"Apelujemo na pešake, da budu strpljivi, tolernatni i pažljivi prilikom kretanja u saobraćaju. Takođe, apelujemo na vozače da koriste alternativne pravce kretanja. Podesećamo da je u uslovima povećane gustine i usporenog saobraćaja neophodno da svi budemo maksimalno strpljivi i tolerantni, da ne ulazimo olako u rizične situacije jer nepromišljenim potezima, možemo ugroziti svoj i živote drugih ljudi", zaključuju u Agenciji.

 

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...