Najnovije vesti

ISKRENE ČESTITKE ZA USKRS: Brnabićeva i Gojkovićeva čestitale vernicima koji slave po gregorijanskom kalendaru
Foto: Vlada Srbije, Marina Lopičić

najveći hrišćanski praznik

ISKRENE ČESTITKE ZA USKRS: Brnabićeva i Gojkovićeva čestitale vernicima koji slave po gregorijanskom kalendaru

Društvo

BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić čestitala je danas Uskrs beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i vernicima koji taj praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

 

Ona je poručila da nam je u vreme praznika posebno pružena prilika da pokažemo "ljudskost, dobru volju i brigu za sve ljude kojima smo potrebni", navodi se u saopštenju premijerkinog kabineta.

 

"Želim da iskoristimo svaki trenutak u kojem ćemo zajednički graditi naše društvo na temeljima tolerancije, poštovanja različitosti i uvažavanja hrišćanskih vrednosti na koje nas veliki praznici podsećaju", piše u saopštenju.

 

foto: Shutterstock

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković čestitala je danas Uskrs građanima Srbije koji najveći hrišćanski praznik slave po Gregorijanskom kalendaru.

 

"Svim građanima Srbije, koji Uskrs slave po gregorijanskom kalendaru, čestitam predstojeći praznik. Neka ovaj veliki hrišćanski praznik oživi čvrstu veru u pobedu života, ljubavi i budućnosti nad mržnjom i smrću, kao i vrednosti mira, tolerancije i međusobnog uvažavanja, posebno značajnim u vremenima izazova. Želim vam puno zdravlja, radosti i blagostanja, kao i da praznik proslavite u miru i radosti, okruženi svojim najmilijima", kaže se u čestitki.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...