Najnovije vesti

USKRŠNJI POKLONI KURIRA Osveštani krstići i ikone u zlatotisku (KURIR TV)
Foto: Marina Lopičić

U susret prazniku

USKRŠNJI POKLONI KURIRA Osveštani krstići i ikone u zlatotisku (KURIR TV)

Društvo

Svečano Kurir i za ovaj praznik svojim čitaocima poklanja lepe darove, koji su u utorak blagosiljani i osveštani u Crkvi Svetog Marka u Beogradu

Dnevni list Kurir za uskršnje praznike daruje svoje čitaoce vrednim poklonima. Tradicionalno uoči Uskrsa, kompanija „Adrija medija grupa“ i ove godine je sa sveštenstvom Crkve Svetog Marka organizovala ceremoniju osvaštavanja krstića i ikona, koje će naši verni čitaoci dobiti uz primerak Kurira u petak i subotu!

 

 

foto: Marina Lopičić


Svi krstići i ikonice osveštani su u Crkvi Svetog Marka na beogradskom Tašmajdanu, čijoj parohiji pripadaju i kompanija „Adrija medija grupa“ i dnevni list Kurir. Vredne darove osveštao je jerej Miodrag Ristić, a ovom činu prisustvovali su novinari i urednici Kurira i menadžement „Adrija medije grupe“.

- Blagosiljam ove ikone i krstiće, neka donesu mir i zdravlje u vaše domove. Praznici su vreme darivanja, koje je važno, jer će uneti sreću u srca i domove svakog čoveka. Bolagosiljam medijsku kuću „Adrija medija grupu“, sve čitaoce i gledaoce Kurira, koji će primiti ove darove. Živi, zdravi bili! Svima srećan predstojeći najveći praznik. Hristos Vaskrse! - rekao je jerej Miodrag Ristić na ceremoniji osveštavanja.

foto: Marina Lopičić


U štampanom izdanju Kurira u petak poklanjamo luksuzni drveni krst Raspeće Hristovo sa zlatotiskom. Krstić ima i svoje postolje, pa ga možete izložiti na prigodno mesto u svom domu. U subotu i nedelju, odnosno uskršnjem dvobroju, darujemo luksuznu ikonu Vaskrsenje Hristovo sa zlatotiskom i molitvom.

foto: Marina Lopičić


Krstić i ikona su naš poklon vernicima za Uskrs, najveći hrišćanski praznik, koji se tradicionalno provodi u krugu porodice i kojim se proslavlja Isusov povratak u život, odnosno njegovo vaskrsenje. Na ovaj način svima želimo da čestitamo praznik, sa željama da im donese mir i blagostanje.

 

1 / 6 Foto: Marina Lopičić

 

DAROVI

 

petak, 26. april luksuzni drveni krst Raspeće Hristovo sa zlatotiskom i postoljem


Uskršnji dvobroj (27-28. april) luksuzna ikona Vaskrsenje Hristovo sa zlatotiskom i molitvom

 

 

Kurir / M. B.

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...