POLICIJA BUDNO MOTRI I NA 1. MAJ: Bićemo na svim mestima gde se slavi
Foto: T.S., Ilustracija

poziv građanima da budu odgovorni prema sebi i drugima

POLICIJA BUDNO MOTRI I NA 1. MAJ: Bićemo na svim mestima gde se slavi

Društvo -

BEOGRAD - Direktor policije Vladimir Rebić pozvao je povodom Međunarodnog praznika rada, 1. maja, građane da budu odgovorni prema sebi i drugima i poručio da će pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i tokom praznika biti na svom radnom mestu i brinuti o bezbednosti građana.

Rebić, koji je juče obišao Upravu za upravne poslove Policijske uprave za grad Beograd, saobraćajnu patrolu na naplatnoj rampi Vrčin i policijsku i vatrogasnu stanicu u Sopotu, rekao je da će policijski službenici danas biti prisutni na svim lokacijama u Srbiji na kojima se okuplja veći broj građana, kako bi osigurali maksimalnu bezbednost.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova sutra će biti angažovani na svim izletištima u Srbiji gde se očekuje veliki broj građana koji će obeležiti Prvi maj, da bi osigurali bezbednost i pružili pomoć, ako bude potrebno", rekao je Rebić.

Direktor policije čestitao je građanima Međunarodni praznik rada i apelovao na njih da vatru pale isključivo na mestima na kojima je to dozvoljeno kako bi se izbegle sve neželjene situacije i kako bi sve prošlo u najboljem redu.

Kako je naveo, pripadnici saobraćajne policije biće angažovani i pružiće svoj doprinos kako bi bilo što manje gužvi na putevima.

Rebić je rekao i da će zaposleni u Upravi za upravne poslove u Ljermontovljevoj ulici u Beogradu i danas i sutra raditi kako bi građani mogli da obave sve poslove u vezi sa izdavanjem ličnih dokumenata.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track