NE MOGU DA VERUJEM DA OLOŠ MOŽE BITI JAČI OD DRŽAVE! Dr Grujičić o HULIGANIMA koji su palicama brutalno pretukli tinejdžera: Dečaku je ozbiljno ugrožen život... POLICIJO, NEMOJTE IMATI MILOSTI PREMA UBICAMA!
Foto: Printskrin/Facebook

naš najbolji neurohirurg pozvala nadležne organe da reaguju

NE MOGU DA VERUJEM DA OLOŠ MOŽE BITI JAČI OD DRŽAVE! Dr Grujičić o HULIGANIMA koji su palicama brutalno pretukli tinejdžera: Dečaku je ozbiljno ugrožen život... POLICIJO, NEMOJTE IMATI MILOSTI PREMA UBICAMA!

Društvo -

Profesorka dr Danica Grujičić, naš najbolji neurohirurg, pregledala je danas dečaka (16) koga su juče posle jedne fudbalske utakmice na Voždovcu palicama pretukli huligani.

Ogorčena onim što se desilo, dr Grujičić je na svom Fejsbuk profilu, uputila javni poziv državnim organima da reaguju, tvrdeći da je povređenom dečaku ozbiljno ugrožen život.

"Pre nekoliko dana grupa od 5 huligana je monstruozno pretuklo dečka od 16 godina koji posle jedne fudbalkse utakmice na Voždovcu. Danas sam pregledala tog mladića koji je besomučno udaran bezbol palicama u glavi i čiji je život ozbiljno ugrožen. Ne mogu razumem mozak i način razmišljanja onih koji su sposobni da tako nešto urade. Gde su roditelji, gde je škola, gde je zajednica koja je gledala u šta izrasta tih 5 divljaka?! Detetu od 16 godina je ozbiljno ugrožen život, a zbog čega?! Zato što je neko izmislio zanimanje navijač i ide za palicama da prebija nedužne ljude?! Da li se neko pita kako je sada porodici povređenog mladića, koja je ispratila zdravo i pravo dete a dočekali dete koje se bori za život! Jedina kvalifikacija ovog divljačkog i kukavičkog čina je pokušaj ubistva. Ne pristajem da verujem da su u našem društvu huligani jači od države. Cela država i društvo mora da se udruži protiv ove pošasti i da se pitamo gde su nam deca i kako odrastaju, da vratimo autoritet porodici, školi i profesorima i policajcima. Zdravo društvo stvara zdrava decu! Nadam će ovo biti poslednji ovakav slučaj i da će kazna biti adekvatna kao poruka svima koji pomisle da mogu ovo da ponove", napisala je dr Grujičić.

Ona je u video snimku koji je okačila na svom fejsbuk profilu apelovala na policiju da "nema milosti prema ubicama."

"Ovo što se desilo nije slučajno.Ovo nije nehat. Tući po glavi nekoga bejzbol palicama može biti samo smišljeni pokušaj ubistva", rekla je ona.

Kurir.rs/Foto: Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track