Najnovije vesti

DRUGA STRANA ŠAMARA: Dečak kojeg je nastavnica u Jagodini ošamarila, maltretirao i tukao drugu decu! Jedna majka tvrdi: Polomio joj je ruku našoj ćerki, boo je šestarom, maltretirao je do besvesti
Foto: Printscreen/Youtube

zlostavljanje ili vršnjačko nasilje?

DRUGA STRANA ŠAMARA: Dečak kojeg je nastavnica u Jagodini ošamarila, maltretirao i tukao drugu decu! Jedna majka tvrdi: Polomio joj je ruku našoj ćerki, boo je šestarom, maltretirao je do besvesti

Društvo

Snimak na kome se vidi kako se supružnici obračunavaju sa tuđim detetom, naišao je na veliku osudu javnosti. Još uvek nije tačno poznato šta je prethodilo ovom događaju s obzirom da muškarac M.P. inače nastavnik u OŠ „Goran Ostojić“ u Jagodini nije želeo da javnosti objasni kako je do fizičkog obračuna sa petnaestogodišnjim dečakom došlo jer je istraga u toku.

Sada su se javili i roditelji dece koja su imala problem sa dečakom sa snimka.

foto: Printscreen/Youtube

"Ogorčen sam i kao roditelj i kao čovek, jer je velika nepravda učinjena nastavniku. Odlično poznajem i dete koje je udareno i porodicu iz koje potiče. Dečak je veoma agresivan, naša ćerka je išla u odeljenje sa njim. Polomio joj je ruku, boo je šestarom, maltretirao do besvesti, ne samo nju već svu decu bez obzira na godine. Škola je odlično bila upoznata sa nasiljem koje ovo dete svakodnevno sprovodilo nad ostalom decom. Tada smo dobili savet da dete prijavimo ali ja to nisam učinio jer mi je bilo žao dečaka, mislio sam da je potrebno pružiti mu šansu. Znali smo da dolazi iz problematične porodice. Na kraju smo supruga i ja ćerku prebacili u drugo odeljenje kako bi maltretiranje prestalo. Ali dečak je iz škole kasnije izbačen. Dete će biti veoma problematično, već sada je ali sa 25 godina svi oni koji su u njegovom okruženju imaće ogroman problem", kaže otac devojčice koja je upravo završila osmi razred.

foto: Printscreen/Youtube

Njegova supruga dodaje da nastavnik i njegova žena koja se nalazi u dvodnevnom pritvoru, sigurno nisu više imali rešenje.

"Njihovo dete koje ima 7 ili 8 godina bilo je izloženo torturi petnaestogodišnjeg dečaka. Taj mali puši, pije, duva travu, maltretira sve oko sebe, i veliko je pitanje šta bi svako od nas kao roditelj učinio da mu neko maltretira dete? Mi smo, kada je naša ćerka imala problem sa njim, pokušali da porazgovaramo sa majkom koja nas je molila da slučaj ne prijavljujemo policiji. Ima mnogo roditelja koji su imali slična iskustva, a mi smo spremni da svedočimo na sudu. Majka kaže da joj dete ima srčanu manu, a ne zna da joj dete puši, pije i duva travu? Taj dečak danima nije kod kuće i mislim da njegovim ponašanjem treba da se pozabave ustanove kojima je to posao. Dete je delikvent i veoma je agresivan i to je činjenica“ kaže ona.

foto: Printscreen/Youtube

Slučaj je dospeo u javnost kada su deca u parku B bloka snimila kako muškarac i žena šamaraju dečaka naočigled svih, a snimak je kasnije postavljen na youtube.

Kako je policija danas saopštila, Z.P. je uhapšena zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo nasilničko ponašanje i određena joj je mera zadržavanja do 48 sati. Policija će po nalogu tužilaštva i protiv njenog supruga M.P. podneti krivičnu prijavu za isto delo.

(Kurir.rs/Infocentrala)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...