SRPSKI BOHOR  PROIZVOD GODINE! Prestižna svetska nagrada pripala firmi Albus
Foto: Promo

SRPSKI BOHOR PROIZVOD GODINE! Prestižna svetska nagrada pripala firmi Albus

Društvo -

Lentom Izabranog proizvoda godine, koja predstavlja najveću svetsku nagradu za poboljšane, nove, promenjene, inovativne proizvode i dokazano zadovoljstvo kupaca, ove godine okitio se i BOHOR, domaće firme “Albus”.

BOHOR je najbolji u svojoj, od izabranih 11 kategorija, mahom uvoznih proizvoda, čime je nagrada dobila vise na značaju, s obzirom da je u pitanju nacionalni brend, omekšivač, koji se prvi pojavio na tražištu I to davne 1972. godine.

-Baš iz razloga što daleko češće uvozni brendovi dobijaju ovu prestižnu nagradu, mi smo ponosni da budemo u vrhu kvaliteta I to pre svega, odabirom potrošača – kažu u Albusu. – Unapređen je dizajn ambalaže, ali i pet decenija duga tradicija BOHOR omekšivača, koji je i danas jedan od najprodavanijih na tržištu, ukazuje na konstantan kvalitet.

U skladu sa najnovijim trendovima koje diktira tržište, osmišljen je portfolio koncentrovanih BOHOR omekšivača, sa četiri pažljivo odabrane mirisne note. Super koncentrovana formula donosi dugotrajnu svežinu tkanina, čineći je mekom i nežnom na dodir. Uz to, omogućava produženi efekat mirisa, sprečava statički elektricitet i olakšava peglanje.

foto: Promo

Podsećamo, IZABRANI PROIZVOD GODINE najveća je svetska nagrada, osnovana u Francuskoj 1987. godine i trenutno deluje u više od 40 najrazvijenih država s istim ciljem: da savetuje potrošače za kupovinu najnovijih proizvoda na tržištu i nagrađuje proizvođače za kvalitet i inovativnost.

Priznanje za Srbiju, uručio je I pobednicima se obratio I Filip Gelder, ceo “Izabranog proizvoda godine” Takođe, predstavljeno je Nielsen istraživanje I metodologija kojom se došlo do rezultata, a to je da se pobednik utvrđuje istraživanjem koje sprovodi i verifikuje ACNielsen, na reprezentativnom uzorku za opštu populaciju Srbije, u vidu starosti, pola i regiona.

-Dakle, BOHOR je izbor potrošača – ponosni su u Albusu. –To je velika cast, ali I obaveza da I dalje budemo najbolji. Prošlo je pola veka od prve boce koja se pojavila, a danas, novo priznanje kvaliteta.

BOHOR je osvojio priznanje u kategoriji omekšivači za veš domaćih proizvođača.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track