Gužve na granici počinju po podne

Gužve na granici počinju po podne

Društvo -
Na graničnim prelazima putnička vozila su do jutros čekala oko 30 minuta, osim na graničnom prelazu Gostun, ka Crnoj Gori, gde se prilikom izlaska iz Srbije čekalo oko 120 minuta

BEOGRAD - Saobraćaj na putevima u Srbiji je jutros bio umeren, ali Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorava da od popodneva očekuje sve jači saobraćaj pred vikend i jer je turistička sezona u punom jeku.

Na graničnim prelazima putnička vozila su do jutros čekala oko 30 minuta, osim na graničnom prelazu Gostun, ka Crnoj Gori, gde se prilikom izlaska iz Srbije čekalo oko 120 minuta.

U toku su radovi na auto-putu E-75 kroz Beograd, te delom vozila idu dvosmerno, jednom polovinom puta. Vozila idu dvosmerno i deonicom auto-puta E-75 kod nove petlje Batajnica - Dobanovci.

Zbog radova se saobraćaj obavlja dvosmerno i preko novog mosta preko Dunava, kod Beške, na auto-putu E-75 deonica Novi Sad-Beograd. I dalje je zatvoren most preko kanala Dunav-Tisa-Dunav (DTD) na državnom putu "1.b" reda broj 20, (ranije M-7), u Novom Sadu.

Zbog popravke je saobraćaj obustavljen na deonici puta na M-25, Merdare–Prokuplje–Niš, i usmeren na lokalni put. Na delu državnog puta I reda, deonica Prijepolje-Brodarevo u mestu Gračanica, vozila prolaze naizmenično zbog radova. Na magistralnom putu M-2, na 15. kilometru od Ribarića ka Rožaju, na delu kod Špiljana, saobraćaj se obavlja obilaznicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track