Najnovije vesti

DEVOJČICA IZ SRBIJE POVREĐENA U NEVREMENU NA HALKIDIKIJU NIJE ŽIVOTNO UGROŽENA: Otac se javio konzulatu, planiraju da što pre krenu kući
Foto: AP

uspostavljena struja i telefonske veze

DEVOJČICA IZ SRBIJE POVREĐENA U NEVREMENU NA HALKIDIKIJU NIJE ŽIVOTNO UGROŽENA: Otac se javio konzulatu, planiraju da što pre krenu kući

Društvo

Konzul Srbije u Solunu Dragana Glišić rekla je danas da devojčica iz Srbije povređena u jakom nevremenu na Halkidikiju nije životno ugrožena.

Glišić je rekla da se otac javio konzulatu i rekao da je devojčica dobro i da planiraju što pre da krenu kući, u Srbiju.

Kako je istakla, uspostavljena je struja i telefonske veze koje su bile u prekidu na Halkidikiju.

Grčki mediji ranije danas preneli su da je u oluji na Halkidikiju povređena, između ostalih, i 13-godišnja devojčica iz Srbije, koja je primljena u solunsku bolnicu "Genimatas".

1 / 8 Foto: EPA

Ranije danas Glišić je za Tanjug izjavila da je konzulatu iz bolnice u Nea Mudanji potvrđeno da je šestoro srpskih državljana, koji su tu primljeni zbog lakših povreda zadobijenih u velikom nevremenu, danas pušteno iz bolnice.

U snažnom nevremenu na Halkidikiju najmanje šest osoba, među kojima dvoje dece, je poginulo a više od 100 povređeno.

Prema prvim informacijama policije, poginulo je dvoje starijih turista iz Češke, žena i osmogodišnji dečak iz Rumunije, muškarac i dečak iz Rusije.

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...