SASTANCI SA SARADNICIMA, OBILAZAK GRADILIŠTA: Mihajlovićeva od sutra na istočnom kraku Koridora 10
Foto: Ana Paunković

OSTAJE DO NEDELJE

SASTANCI SA SARADNICIMA, OBILAZAK GRADILIŠTA: Mihajlovićeva od sutra na istočnom kraku Koridora 10

Društvo -

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, zajedno državnim sekretarima, pomoćnicima i savetnicima u Ministarstvu, boraviće od sutra do nedelje, 21. jula, na istočnom kraku Koridora 10.

Tokom boravka na istočnom kraku Koridora 10, Mihajlovićeva će sa saradnicima biti svakodnevno prisutna na gradilištu na poslednjoj deonici u izgradnji, Bancarevo-Crvena Reka, i imati sastanke u kampu u Beloj Palanci sa izvođačima radova i ostalim učesnicima u projektu, saopštilo je Ministarstvo.

Tokom posete istočnoj Srbiji, pored kontrole radova na Koridoru, potpredsednica Vlade razgovaraće i sa načelnicima okruga, sa lokalnim samoupravama iz Pirotskog i Topličkog okruga, sa predstavnicima Slobodne zone Pirot, i imati sastanke sa državnim i javnim preduzećima iz resora.

Predviđeni su, između ostalog, i sastanci i zajednički obilasci deonica istočnog kraka Koridora 10 sa regionalnom direktorkom Evropske investicione banke za Zapadni Balkan Dubravkom Negre, šefom Kancelarije Svetske banke u Srbiji Stivenom Ndegvom i ministrom transporta, informacionih tehnologija i komunikacija Bugarske Rosenom Željazkovim.

U saopštenju se navodi da će mediji imati priliku da u petak, prvi obiđu izgrađenu trasu auto-puta dugu 22 kilometra od Proseka do Crvene Reke.

Mihajlovićeva će obići i radove na izgradnji stanova za snage bezbednosti u Vranju i proveriti funkcionisanje saobraćaja u letnjoj sezoni na deonicama Koridora 10 kroz Grdeličku klisuru, koje su u maju puštene u saobraćaj, kaže se u saopštenju.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track