BEOGRAĐANIN NESTAO NA DRINSKOJ REGATI: Dragan poslednji put viđen na čamcu u subotu, potraga u toku!
Foto: Facebook Printscreen

niko ne zna šta je sa njim

BEOGRAĐANIN NESTAO NA DRINSKOJ REGATI: Dragan poslednji put viđen na čamcu u subotu, potraga u toku!

Društvo -

Na društvenim mrežama od sinoć pojavila se objava kojom prijatelji 55-godišnjeg Beograđanina Dragana Simića navode da je njihov drug "nestao na bajinobaštanskoj Drnskoj regati" koja je održana u subotu.

-Poslednji put viđen je u čamcu sa slike. Ako neko ima neke informacije o ovom čoveku ili poznaje osobe sa slike ili vlasnika čamca neka se javi - stoji u objavi u kojoj su objavljene i dve fotografije nestalog i telefoni prijatelja.

Kako "Kurir" nezvanično saznaje nestanak Beograđanina prijavljen je policiji i počela je pretraga Drine na ovom području.

Prema još neproverenim informacijama Simić došao je u Bajinu Baštu pre regate, na dan regate na spust Drinom krenuo je sa prijateljima jednim čamcem, zatim je nekoliko puta dok je plovilo bilo na vodi prelazio u drugi, da bi plovilo u kome je bio nestalo iz vidokruga njegovih prijatelja.

Na kraju spusta prijatelji su ga čekali, ali se on nije pojavio. Tokom regate, takođe, koliko se zna, niko nije prijavio da je video čoveka u vodi ili da je neko pao sa čamca.

Prijatelji nestalog, prema podacima objavljenim na društvenim mrežama, mole sve učesnike regate koji eventualno imaju informacije o njemu da se jave na brojeve telefona objavljene na društvenim mrežama.

(Kurir/Z.Š.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track