NEZAPAMĆENA DRAMA U SITONIJI U GRČKOJ: Eksplodirao gliser u kojem je bila petočlana porodica iz Srbije! Očevici ispričali ŠOK DETALJE (VIDEO)
Foto: Screenshot

SVE SE ODIGRALO U SEKUNDI!

NEZAPAMĆENA DRAMA U SITONIJI U GRČKOJ: Eksplodirao gliser u kojem je bila petočlana porodica iz Srbije! Očevici ispričali ŠOK DETALJE (VIDEO)

Društvo -

Srpska porodica preživela je pravu dramu dok je boravila u Sitoniji, na Halkidikiju u Grčkoj.

Kako prenose grčki mediji, gliser u kojem je bila petočlana porodica iz Srbije zapalio se u nedelju ujutru tokom vožnje. Navodno je iz za sada nepoznatih razloga došlo do eksplozije, nakon čega je krenuo požar.

foto: Screenshot

Kako navode očevici, jedna devojčica je ispala sa glisera od jačine eksplozije, a pojedini mediji navode da je majka sa još dve maloletne devojčice skočila u vodu, dok je otac, zajedno sa instruktorom ostao na gliseru kako bi ga dovezli do obale.

Drama se odvijala nedaleko od plaže koja je bila puna kupačima, a gliser je kako navode grčki mediji izgoreo u potpunosti.

Majka i tri devojčice prebačene u bolnicu u Solunu, prenosi grčki portal Katimerini. Četvorogodišnja devojčica je prebačena u bolnicu "Papageorgiju" u Solunu sa povredama grudi i stomaka, a majka i druge devojčice prebačene su u istu bolnicu sa manjim opekotinama.

Obalska straža Grčke ispituje uzroke eksplozije i požara na brodu sa srpskom zastavom.

(Kurir.rs/voria.gr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track