Prevarila ga kladionica!

Optužbe Nenada P. iz Bačke Topole

Prevarila ga kladionica!

Društvo -
„Atlantik“ neće da mi isplati 2.400.000 dinara, koje sam osvojio na ruletu. Umesto toga, dobio sam priznanicu kojom mi garantuju dobitak

BEOGRAD - Lopovluk!- Igrao sam rulet u kladionici Atlantik“ i dobio 2.400.000 dinara, ali oni mi nisu ništa isplatili. Lopovi jedni. Prvo su mi rekli da trenutno nemaju novac i dali mi priznanicu kojom su garantovali da će mi u roku od 24 časa isplatiti pare - međutim, ništa od toga.Privela ga policijaOvo je za Kurir izjavio Nenad P. (45) iz Bačke Topole, koji je 5. jula uplatio 100 evra na rulet u „Atlantiku“ u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu. Kaže da je posle pola sata igranja dobio 2.400.000 dinara.- Rekli su mi da tu sumu nemaju da mi isplate odmah, pa sam pristao da s priznanicom koji su mu izdali zaposleni dođem po svoj novac posle 24 sata. Kad sam sutradan otišao, zavlačili su me ceo dan. Prvo su mi rekli da sačekam, a onda, posle više od tri sata čekanja, došla su tri policajca i privela me kao najvećeg kriminalca. U policijskoj stanici su me ispitivali, čak su hteli i putem poligrafa da provere da li lažem. Kad sam pristao i na poligraf, oni su me ubrzo pustili i rekli da će me pozvati drugi dan. Od tada me nisu zvali. Verujem da kladionica na sve načine pokušava da mi smesti kako ne bi morali da mi isplate dobitak - ogorčen je Nenad, koji je ceo slučaj prepustio svom advokatu Miodragu Vukoviću.Nije podneo tužbuVuković je za Kurir rekao da se nada da će sve uspeti da reše mirnim putem.- Još uvek nismo podneli tužbu, nadam se da ćemo ovo rešiti mirnim putem. Očekujem odgovor od direktora „Atlantika“ i isplatu novca. Ukoliko ne budem dobio odgovor i pare ne budu isplaćene, podnećemo tužbu - kaže Vuković.Kontaktirali smo i sa MUP, ali oni su nam samo rekli da ovaj slučaj nije u njihovoj nadležnosti.

Za pola sata igranja ruleta dobio bogatstvo
Za pola sata igranja ruleta dobio bogatstvo

Priznanica koju je radnik kladionice izdao nenadu
Priznanica koju je radnik kladionice izdao nenadu

„Atlantik“: Nenad je igrao na prevaru!U kladionici „Atlantik“ rekli su nam da do direktora ne možemo da dođemo, ali su nas uputili na zaposlenog Mikija Trifunovića.- Da, znam da je Nenad navodno dobio 2.400.000 dinara, ali on nije igrao kako treba. Koristio je tehnička pomagala i zbog toga ne možemo da mu isplatimo novac - kaže Trifunović.Na naše pitanje zašto su Nenadu izdali priznanicu o isplati novca ako je igrao na prevaru, Trifunović je rekao:- Pa tek kad je otišao i kad smo pregledali sve snimke, shvatili smo da je u pitanju prevara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track