KILOMETARSKE KOLONE NA GRANICI, NE ZNA SE KOJA JE DUŽA: Pogledajte aktuelne snimke kamera sa Horgoša i Preševa na ulazu i izlazu iz Srbije! (FOTO, VIDEO)
Foto: Printscreen AMSS

AMSS: špic turističke sezone, oprez zbog mokrih kolovoza

KILOMETARSKE KOLONE NA GRANICI, NE ZNA SE KOJA JE DUŽA: Pogledajte aktuelne snimke kamera sa Horgoša i Preševa na ulazu i izlazu iz Srbije! (FOTO, VIDEO)

Društvo -

BEOGRAD - Još jedna velika smena turista i špic letnje turističke sezone karakterističan za prvi vikend u avgustu donosi veliki broj vozila i osetno pojačan saobraćaj, a promena vremena, kiša, pljuskovi, mokri kolovozi, pojava odrona i smanjena vidljivost znato usporavaju i otežavaju vožnju, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Na graničnom prelazu Horgoš ka Mađarskoj saobraćaj je usporen a zadržavanje je oko dva sata, dok na Kelebija vozila čekaju oko sat vremena, rečeno je danas u AMSS.

POGLEDAJTE STANJE NA HORGOŠU, ULAZ U SRBIJU

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema čekanja.

POGLEDAJTE STANJE NA HORGOŠU, IZLAZ IZ SRBIJE

Na graničnom prelazu Preševo ka Severnoj Makedoniji zadržavanje za izlazak iz zemlje je između 20 i 30 minuta, dok se do 30 minuta čeka za izlazak iz Srbije preko graničnih prelaza Batrovci ka Hrvatskoj i Gradina ka Bugarskoj.

Trenutno se za prelaz ka Crnoj Gori na graničnom prelazu Gostun čeka do 30 minuta a tamo su promene moguće po talasima saobraćaja. Na ova vremena bi trebalo dodati i vreme koje se čeka na graničnim prelazima zemalja u koje se ulazi, a za koje AMSS nema podatke.

POGLEDAJTE STANJE NA PREŠEVU, ULAZ U SRBIJU

Na teretnim terminalima graničnih prelaza u zemlji nema zadržavanja.

POGLEDAJTE STANJE NA PREŠEVU, IZLAZ IZ SRBIJE

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: AMSS printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track