BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ O JEREMIĆU: Vuk pravi teške brljotine, džaba mu sve škole
Foto: Ana Paunković, Beta Emil Vas

Oštro

BILJANA POPOVIĆ IVKOVIĆ O JEREMIĆU: Vuk pravi teške brljotine, džaba mu sve škole

Društvo -

Sramota je da neko ko se školovao u inostranstvu, u prestižnim školama, nije uspeo da nauči neke elementarne stvari i da je usput stekao štetočinske navike

Otac Nebojše Stefanovića nije bio direktor „Jugopetrola“ te, nažalost, nije mogao da ga školuje na Kembridžu i Harvardu. Ali i da jeste, on zbog toga ne bi bio ni bolji ni lošiji čovek, političar, ministar unutrašnjih poslova. Njegovi ostvareni rezultati, koji se vide u unapređenju resora na čijem je čelu, stavljaju ga daleko ispred svih dosadašnjnih manje ili više obrazovanih ministara unutrašnjih poslova.

Ovim rečima je državna sekretarka MUP Biljana Popović Ivković odgovorila na prozivke Vuka Jeremića, predsednika Narodne stranke, koji je juče za pad Univerziteta u Beogradu na Šangajskoj listi, između ostalog, okrivio i Stefanovića i doveo u pitanje validnost njegove diplome.

- Sramota je da neko ko se školovao u inostranstvu, u prestižnim školama, nije uspeo da nauči neke elementarne stvari i da je usput stekao štetočinske navike. Vrhunac katastrofalnog doprinosa spoljnoj politici i imidžu Srbije od strane Vuka Jeremića svodi se na famozni koncert u UN i jednu od glavnih uloga u dokumentarnom filmu „Hongkonška veza: Lista Patrika Hoa“, a njeno dno u „traženju mišljenja u Hagu“ - kaže Popović Ivković.

Ona ocenjuje da su Jeremiću „džaba sve škole ako je više od svega sposoban da pravi teške brljotine od najveće štetnosti

Kurir.rs / Foto: Ana Paunković / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track