Najnovije vesti

STEFANOVIĆ O KUĆI BEZBEDNOSTI U PANČEVU: Preko 2.000 građana je ovde već dobilo savet o ličnoj i imovinskoj zaštiti (FOTO)
Foto: Kurir.rs/MUP Srbije

savetovalište za bezbednost

STEFANOVIĆ O KUĆI BEZBEDNOSTI U PANČEVU: Preko 2.000 građana je ovde već dobilo savet o ličnoj i imovinskoj zaštiti (FOTO)

Društvo

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je danas da je "Savetovalište za bezbednost“ u Pančevu, kroz koje je od osnivanja aprila 2016. godine korisne informacije i savete dobilo 2.115 građana, najbolji primer rada policije u zajednici.

 

foto: Kurir.rs/MUP Srbije

Stefanović je danas obišao policijske službenike koji rade u ovom Savetovalištu, koje je poznatije kao "Kuća bezbednosti“, kako bi sa njima razgovarao o načinu i metodama njihovog rada, pitanjima koja građane najviše zanimaju, ali i o merama koje treba preduzeti kako bi njihov rad bio još efikasniji.

 

foto: Kurir.rs/MUP Srbije

Ministar je ocenio da je ovo Savetovalište svojim radom i ostvarenim rezultatima za više od tri godine postojanja opravdalo svoje postojanje i proaktivnim pristupom približilo rad policije građanima.

 

 

U "Kući bezbednosti“ građani od iskusnih policijskih službenika mogu dobiti
odgovore na sva pitanja iz delokruga rada Ministarstva unutrašnjih poslova, a
policajci koji ovde rade, na poziv građana, izlaze i na teren i pružaju savete i
informacije sugrađanima, a sve u cilju podizanja njihove lične i imovinske
sigurnosti.

 

"Savetovalište za bezbednost“ nalazi se u Ulici vojvode Radomira Putnika 14 u
Pančevu.
 

(Kurir.rs)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...