Najnovije vesti

HUMANO: Željko Mitrović mališane iz Zvečanske ispratio u Budvu
Foto: Nemanja Nikolić

vlasnik televizije pink po drugi put obradovao decu

HUMANO: Željko Mitrović mališane iz Zvečanske ispratio u Budvu

Društvo

Tokom boravka dece na letovanju Mitrović ih je obišao u Bijeloj, družio se s njima i tom prilikom im obećao da će dati sve od sebe da ih pošalje na još jedno letovanje

Željko Mitrović i njegova kompanija „Pink medija grup“ po drugi put ove godine ispratili su decu iz Zvečanske na letovanje.


Tradicionalno, dvanaestu godinu zaredom, Željko Mitrović je prvi put mališane iz Zvečanske poslao na letovanje u Bijelu i na Rudnik. Osim plaćenog puta i smeštaja, Željko i njegova kompanija „Pink medija grup“ obezbedili su deci sve neophodne stvari za bezbrižno letovanje, kao i džeparac.


Tokom boravka dece na letovanju Mitrović ih je obišao u Bijeloj, družio se s njima i tom prilikom im obećao da će dati sve od sebe da ih pošalje na još jedno letovanje, a to obećanje je sada ispunio. Mitrović je mališanima obezbedio i poklon-paketiće, rance, sveske, olovke i ostali pribor za školu, kao i igračke, slatki paket i džeparac.

 

- Dva letovanja za ovu dečicu nisu ništa specijalno, ova dečica su zaslužila da svakog meseca idu na letovanje ili zimovanje. Pre svega zato što sam ja duboko ubeđen da ta njihova usamljenost nije sudbinska kategorija, već incident koji treba da se prevaziđe - rekao je Mitrović.

 

Kurir / E.K.

Foto: Nemanja Nikolić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...