MEDIGROUP NA MANIFESTACIJI „UČIONICA IZ SNOVA“ U STADION SC: U subotu 31. avgusta, od 16 do 17 sati
Foto: Promo

MEDIGROUP NA MANIFESTACIJI „UČIONICA IZ SNOVA“ U STADION SC: U subotu 31. avgusta, od 16 do 17 sati

Društvo -

Kako se pripremiti za povratak „u klupe“, kako objasniti detetu da igri nije došao kraj, ali da je došlo vreme da prihvati određene odgovornosti i obaveze, kako da se roditelji pripreme za sve što nova školska godina donosi? Na sva ova, ali i još mnoga pitanja odgovoriće vam psiholog Milica Petrović, domovi zdravlja MediGroup na velikoj dečijoj manifestaciji „Učionica iz snova“.

Milica Petrović je stručnjak za savetodavni i psihoterapijski rad sa decom svih uzrasta, porodicom i partnerima, zato dragi roditelji, budite slobodni da pitate sve što vas zanima, kako bi se vaše dete na najbolji način pripremilo za sve izazove i obaveze koje školski dani donose.

foto: Promo

Pored poziva na manifestaciju, pozivamo vas i da se uverite u našu izvrsnost, jer MediGroup sistem poseduje sertifikovane centre izvrsnosti i to u okviru sedam medicinskih specijalnosti koje karakteriše najsavremeniji prostor, oprema, kao i vrhunski medicinski kadar.

Centri izvrsnosti u MediGroup-u postoje iz sledećih oblasti: ginekologije i akušerstva, radiologije, hirurgije, pedijatrije, neurohirurgije, iz oblasti dečije hirurgije i urologije kao i iz oblasti oftalmologije, a svaki od njih predvodi tim lekara na čelu sa renomiranim ekspertima iz date medicinske oblasti.

Dođite i uverite se da je sa nama vaše zdravlje u dobrim rukama.

https://www.medigroup.rs/

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track