STEFANOVĆ U POLICIJSKOJ STANICI U MAJDANPEKU: Nastavićemo s modernizacijom i jačanjem kapaciteta
Foto: MUP

razgovarao sa službenicima

STEFANOVĆ U POLICIJSKOJ STANICI U MAJDANPEKU: Nastavićemo s modernizacijom i jačanjem kapaciteta

Društvo -

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa policijskim službenicima Policijske stanice Majdanpek o ostvarenim rezultatima i unapređenju uslova njihovog rada.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviće i u narednom periodu sa modernizacijom i jačanjem kapaciteta. Policajci u Majdanpeku dobiće nova terenska vozila koja će im olakšati rad, dok ćemo do kraja godine nabaviti i nova vatrogasna vozila od kojih će jedan broj biti raspoređen u Majdanpek -rekao je Stefanović.

foto: MUP

On je najavio i da će Ministarstvo u saradnji sa opštinom početi izgradnju nove vatrogasne stanice koja će biti znatno bliže gradu.

Ministar se tokom posete Majdanpeku sastao i sa predsednikom opštine Draganom Popovićem i naveo da je planirano da se u saradnji sa lokalnom samoupravom naredne godine otvori i nova šalter sala za upravne poslove.

- Takođe, sve projekte vezane za video-nadzor sprovodićemo u saradnji sa opštinom i hoću da se zahvalim predsedniku opštine jer su prepoznali važnost ovog pitanja za bezbednost građana - rekao je Stefanović, navodeći da je to dobar primer saradnje lokalne samouprave i Ministarstva unutrašnjih poslova.

foto: MUP

Potpredsednik Vlade poručio je takođe da će država nastaviti sa investicijama u privredu, infrastrukturu i bolji život građana u ovom kraju i celoj istočnoj Srbiji.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track