Najnovije vesti

ATP PANČEVO OZDRAVILO: Vozači se vraćaju, saobraćaj redovan
Foto: Google Street View

Rešenje

ATP PANČEVO OZDRAVILO: Vozači se vraćaju, saobraćaj redovan

Društvo

U prethodnih nekoliko dana čak 49 vozača, od njih 129, otvorilo je bolovanje, a zahtev šofera je bio da im se zarada uveća na 70.000 dinara

Vozače ATP Pančevo, koji su pre nekoliko dana stupili u svojevrsni tihi štrajk i njih 49 od 129 otišlo na bolovanje, vratiće na posao uz sad već izvesno povećanje plata koje su zahtevali, saznaje Kurir.

Podsetimo, u prethodnih nekoliko dana čak 49 vozača, od njih 129, otvorilo je bolovanje, a zahtev šofera je bio da im se zarada uveća na 70.000 dinara. Zbog nedostatka radnika ATP Pančevo obavestilo je javnost da će se primenjivati nedeljni red vožnje u gradskom i međumesnom saobraćaju.

Međutim, na sastanku, kojem su juče prisustvovali predstavnici vozača, uprava preduzeća i gradonačelnik Saša Pavlov, postignut je dogovor zbog čega će se normalizovati red vožnje, koji je dosad bio po nedeljnom rasporedu.

- Plata će im biti uvećana, ali u ovom trenutku ne mogu da vam kažem koliko će to povećanje iznositi. Zavisiće od vozača do vozača, odnosno od dužine radnog staža. Od danas će se primenjivati postignut dogovor i oni koji su otvorili bolovanje će se vratiti na posao - kaže za Kurir direktor ATP Pančevo Bojan Bojanić.

Kurir.rs/N. T. Foto: Google Street View

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...