DANI REPUBLIKE SRPSKE U SRBIJI: Velika akcija davanja krvi
Foto: Shutterstock

dar

DANI REPUBLIKE SRPSKE U SRBIJI: Velika akcija davanja krvi

Društvo -

Šestog dana manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“, u ponedeljak, 9. septembra, programi će se održati u Subotici, Zrenjaninu, Vranju i Užicu

U sklopu manifestacije „Dani Republike Srpske u Srbiji“, danas od osam do 13 sati u Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine biće održana akcija dobrovoljnog davanja krvi u organizaciji Udruženja Srba Hercegovaca i prijatelja u Srbiji, Udruženja studenata iz Republike Srpske u Srbiji Novi Sad i Crvenog krsta Novog Sada.

Šestog dana manifestacije „Dani Srpske u Srbiji“, u ponedeljak, 9. septembra, programi će se održati u Subotici, Zrenjaninu, Vranju i Užicu.

U Subotici će u 20 sati u Srpskom kulturnom centru „Sveti Sava“ biti izvedena monodrama Slobodana Ćustića „O glumatanju“.

U Zrenjaninu će u 19 sati u Baroknoj sali Skupštine grada biti održano književno veče pod naslovom „Književna Hercegovina“.

U Vranju će u 20 sati u Domu vojske biti održano muzičko veče grupe One tri iz Banjaluke, dok će u Užicu u 20 sati u Gradskom kulturnom centru biti održan koncert muzičkog sastava Katera, koji je deluje pri Hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Istočnom Sarajevu.

Kurir.rs/Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja