Osiguran dom i naša budućnost u samo 3 klika
Foto: Shutterstock

Osiguran dom i naša budućnost u samo 3 klika

Društvo -

Da li postoji razlog da osigurate svoj dom? Koliko god imovina bila mala ili velika potrebno je sačuvate ono što ste godinama sticali. U svom domu postoji osećaj sigurnosti i mnogi ga porede sa sigurnom oazom. Putem portala e.Triglav možete osigurati stan ili kuću online i to u tri klika i dva programa Standard i Premium.Osiguranje imovine najčešće podrazumeva razbojništva, požare, ali polisa pokriva širok spektar rizika. Među njima se nalazi oluja, grad, eksplozija, pad letilice, udar vozila u osigurani objekat, manifestacije i demonstracije, udar groma, kao i izliv vode iz instalacija. Polisom ,,Moj krov,, pokriva se rizik provalne krađe i loma stakla, uz mogućnost osiguranja odgovornosti članova domaćinstva prema trećim licima. Asistencija je na raspolaganju 24 sata 7 dana u nedelji u slučaju potrebe za neodložnim intervencijama servisera.

Zainteresovani osiguranici imaju na raspolaganju Korisnički kontakt centar gde se pozivom na broj 011/3305 150 dobijaju sve relevantne informacija o procesu zaključenja paketa domaćinstva „Moj krov“.

Osiguranje ,,Moj krov,, u samo tri klika zaštitiće sve ono za šta ste naporno radili čitavog života, a sada možete mirno da spavate gde god da se nalazite tokom svih 365 dana u godini.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track