STEVANOVIĆ ODGOVORIO BORKU STEFANOVIĆU: Pred zakonom treba da odgovarate vi koji ste odgovorni za 682 raskinute privatizacije!
Foto: Fonet/Media Centar

Reagovanje

STEVANOVIĆ ODGOVORIO BORKU STEFANOVIĆU: Pred zakonom treba da odgovarate vi koji ste odgovorni za 682 raskinute privatizacije!

Društvo -

BEOGRAD - Potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke i državni sekretar u Ministarstvu privrede Dragan Stevanović, reagovao je na izjavu zamenika predsednika Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića da će "svi umešani u prodaju PKB-a odgovarati pred zakonom":

- Pred zakonom treba da odgovarate vi koji ste stavili granice na Jarinju i Brnjaku. Vi koji ste odgovorni za 682 raskinute privatizacije, hiljade zatvorenih firmi i stotine hiljada otpuštenih radnika. Treba da odgovarate vi koji besomučno lažete svaki dan i to toliko da ne znate više ni kako ni koliko daleko idete - navodi Stevanović.

- Kažete zabranjeno domaćima da se jave na tender za privatizaciju PKB-a ako nemaju 400 miliona prihoda. Pa ne morate da tražite dalje, vaš politički guru Đilas je imao 619 miliona evra prihoda, i to samo za nekoliko godina. Mogao je on da se javi. Ali, kao što znate, i njega i sve vas PKB je interesovao dok ste mogli da ga čerupate. Da ulažete, na pamet vam nije palo. Bilo je još kompanjona sa prihodima preko 400 miliona koji su mogli da se jave, ali nisu. Ne bi uzeli PKB i da ste im ga poklanjali.

Svakako, ako bilo kakvu sumnju imate u regularnost procesa i njegovu transparentnost, nemojte da čekate da dođete na vlast, to se skoro desiti neće. Podnesite odmah prijave. Državni organi i sada slobodno mogu da rade svoj posao. Uzmite primer „Direct media“ Dragana Đilasa i trgovine minutima sa RTS-om. To je recimo primer da institucije postoje, da rade svoj posao i da odgovorni treba da se izvedu pred lice pravde.

Ove besomučne laži i besmislice više niko i ne sluša niti koga interesuju. Utapajte se u njih, a Srbija nastavlja putem reformi i napretka - poručuje Stevanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track