DAČIĆ DANAS DONEO RADOST U 30 PORODICA I ODRŽAO GOVOR ZA PAMĆENJE: Vama koji se danas useljavate u stanove želim svu sreću! Hvala na pažnji i živeli!
Foto: Ministarstvo spoljnih poslova Srbije

ministar uručio ključeve

DAČIĆ DANAS DONEO RADOST U 30 PORODICA I ODRŽAO GOVOR ZA PAMĆENJE: Vama koji se danas useljavate u stanove želim svu sreću! Hvala na pažnji i živeli!

Društvo -

STARA PAZOVA - Potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić danas je u Golubincima svečano uručio izbeglicama sa prostora bivše Jugoslavije ključeve od 30 stanova, u okviru realizacije Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji.

Za ovaj projekat - Potprojekat 4 izdvojeno je 18,6 miliona evra, a vrednost radova u Golubincima iznosi 736.913 hiljada evra.

Dačić je održao i govor na ceremoniji svečanog useljavanja u stanove za izbeglice u Golubincima...

„Uvaženi gosti, dame i gospodo, dragi prijatelji, Veoma mi je drago što imam priliku da baš ovde u Golubincima svečano uručim ključeve od 30 stanova, onima koji su pre više od dve decenije nepravedno proterani iz svojih domova. Moje zadovoljstvo je utoliko veće, jer je upravo na ovom mestu pre nepune dve godine otpočeta realizacija Potprojekta 4, kojim smo pokušali da ispunimo očekivanja onih koji sve ove godine žive u izbegličkim uslovima. Želeo bih da zahvalim svima koji su marljivim radom doprineli uspehu Programa. Ipak, najveću zahvalnost dugujemo upravo korisnicima, koji nisu izgubili nadu da za njih dolazi jedno lepše i sigurnije životno razdoblje...

foto: Ministarstvo spoljnih poslova Srbije

... Vama koji se danas useljavate u stanove želim svu sreću koju ste zasigurno zaslužili, a koja je nama bila najveći motiv. Naša zalaganja govore o tome da nikada niste bili zaboravljeni, kao i da će svaka stambeno zbrinuta porodica doprineti razvoju i daljem unapređenju našeg društva. Duboko verujem da dodelom ključeva otpočinje novo poglavlje u životima svih vas, te vam istinski želim da ono bude obojeno izvesnošću, mirom i napretkom, koji su takođe bili naša vodeća zamisao. Još jednom pozdravljam sve učesnike ovog događaja, sa željom da uspešno nastavimo put ka realizaciji započetih radova zajedničkom voljom, stvarajući lepšu budućnost za sve vas koji ste ogroman teret podneli izbeglištvom, za buduće naraštaje, za našu državu! Hvala na pažnji i živeli!"

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track