STRAŠAN SNIMAK VRŠNJAČKOG NASILJA U MOŠTANICI: Dečaku lome ruku jer NIJE HTEO DA SE BIJE, dok ostali navijaju (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Kurir

strašno

STRAŠAN SNIMAK VRŠNJAČKOG NASILJA U MOŠTANICI: Dečaku lome ruku jer NIJE HTEO DA SE BIJE, dok ostali navijaju (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Društvo -

Tek što se javnost smirila zbog vršnjačkog nasilja u osnovnoj školi u Barajevu gde su dve devojčice tukle drugu, danas se pojavio novi snimak nasilja.

Na snimku iz OŠ "Branko Radičević" u Velikoj Moštanici vidi se kako dečak bije S.K. (12), učenika šestog razreda.

On je završio u Institutu za majku i dete zbog - polomljene ruke, a prema rečima njegove majke, do brutalnog nasilja je došlo jer dečak nije hteo da se bije.

Da situacija bude gora, oko dečaka koji se tuku okupila su se druga deca koja ne pokušavaju da spreče nasilje, već navijaju.

Njega je, kako ona tvrdi za Kurir, tukao učenik U. J. (13), a čitav slučaj telefonom su snimala deca, koja su navijala. Očajna majka je, osim direktoru škole, nasilje prijavila i policiji u Železniku. Mali S. K. je u šoku, depresivan je, ruka ga jako boli i moli da ga majka prebaci u drugu školu.

Na snimku do kojeg je došao Kurir vidi se kako dečak udara nemilostrdno drugog i nastavlja da ga bije iako je pao na zemlju.

Podsetimo, po nalogu Odeljenja za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu policija je podnela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje protiv I.O. (15) i D.I. (14), koje su šamarale A.M. (15) u srednjoj školi u Barajevu, koja je tom prilikom zadobila i povredu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track