NEMA TUŽNIJE POVORKE! SAHRANJEN MALI VUK: Dečak proveo šest godina u komi, nije dobio najvažniju bitku, majka Irena neutešna, SRCE SE KIDA
Foto: Privatna Arhiva

TUGA DO NEBA

NEMA TUŽNIJE POVORKE! SAHRANJEN MALI VUK: Dečak proveo šest godina u komi, nije dobio najvažniju bitku, majka Irena neutešna, SRCE SE KIDA

Društvo -

Vuk Erceg (16), koji je nakon šest godina provedenih u komi, preminuo u ponedeljak na klinici u Rusiji, sahranjen je danas na Bežanijskom groblju u Beogradu.

Najmiliji, komšije, prijatelji, školski drugovi tragično nastradalog dečaka, okupili su se da ga pozdrave poslednji put i isprate u večnu kuću. Govor je držala Vukova školska drugarica, a majka Irena grlila je sanduk i neutešno plakala za sinom za čiji se oporavak godinama borila.

Posle drugarice, govor je održao sveštenik, a zatim je kolona sa belim kovčegom krenula put mesta na kome je Vuk sahranjen.

Podsetimo, Vuk je 17. aprila 2013. zapao u stanje kome zbog teških povreda glave, zadobijenih od pada sa litice u Tašmajdanskom parku, sa koje je pao nakon što je propao kroz neobezbeđenu zaštitnu ogradu bežeći od pčele.

Šest godina je proveo u komi u Tiršovoj, a onda ga je majka odvela na kliniku u Rusiji, na dugoočekivanu intervenciju, koja je budila nadu da će se, ipak, probuditi iz dubokog sna.

Nažalost, Vukovo hrabro srce nije izdržalo.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track