Najnovije vesti

SREBRO je najveća šansa za OGROMNU ZARADU! Niko ne veruje koliko srebra dobijate za 1 GRAM ZLATA! Stručnjaci savetuju Ovo ulaganje donosi NESLUĆENI PROFIT!
Foto: Promo

SREBRO je najveća šansa za OGROMNU ZARADU! Niko ne veruje koliko srebra dobijate za 1 GRAM ZLATA! Stručnjaci savetuju Ovo ulaganje donosi NESLUĆENI PROFIT!

Društvo

Srebro je plemeniti metal, o kom se mnogo manje priča nego o zlatu, i koji je nepravedno potcenjen u odnosu na mnogo poznatiju dragocenost!

 

Strelovit rast vrednosti zlata u poslednjoj godini naveo je ulagače da počnu da razmišljaju da će veoma brzo ista sudbina zadesiti i srebro.

Srebro je, prema mišljenju ekonomskih stručnjaka, jako potcenjeno u odnosu na zlato. Međutim, srebro je metal koji ima mnogo nezaobilaznih primena u brojnim industrijama. Svaki električni uređaj, kompjuter, laptop, pametni telefon, televizor - sadrži nekoliko grama ovog plemenitog metala.

Srebro ima nezaobilaznu primenu i u automobilskoj industriji. Bez srebra ne bismo mogli da telefoniramo i surfujemo po internetu. Zbog svih upotrebnih vrednosti, vrednost srebra je nemerljiva.

PRILIKA ZA ULAGAČE

Srebro je u svetu sve popularniji ulagački investicioni metal. Ulagači su, pored zlata identifikovali i srebro kao dobru ulagačku priliku. Vekovima unazad jedan gram zlata vredeo je između 10 i 15 grama srebra. Danas su gram srebra i gram zlata u velikoj nesrazmeri - naime trenutno za jedan gram zlata možete da kupite 85 grama srebra.

Mnogi analitičari smatraju da se taj odnos mora vratiti u istorijske okvire. A to znači da bi srebro moglo da doživi veoma veliki rast svoje vrednosti. Upravo u ovoj činjenici ulagači vide izuzetnu priliku. Srebro je kroz istoriju služilo srednjem sloju građanstva za obavljanje manjih i srednjih transakcija dobara i usluga.

Ulaganje u srebro dostupno je i u našoj zemlji. Prilikom kupovine investicionog srebra obračunava se i plaća porez na dodatu vrednost u iznosu od 20 %.

Zlatara Gold uvoznik investicionog zlata i srebra u našoj zemlji omogućila je svim potencijalnim ulagačima da na jednostavan način postanu vlasnici ovog plemenitog metala.

Sve informacije o kupovini investicionog srebra možete dobiti posetom internet platformi.
 

www.zlatnapoluga.rs

www.investicionozlato.com/investiciono-srebro

www.prodajadukata.rs/investiciono-zlato

www.prodajadukata.com

 

 

Promo tekst

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...