VELIKA JE FILMSKA ZVEZDA, ALI PLETE SRPSKO KOLCE SAMO TAKO: Mjau Mjau iz Kine došla da vidi Srbiju, a sve što proputuje osvanuće na društvenim mrežama! (FOTO)
Foto: RTS Printscreen

svaki korak mlade glumice pratiće osam "influensera"

VELIKA JE FILMSKA ZVEZDA, ALI PLETE SRPSKO KOLCE SAMO TAKO: Mjau Mjau iz Kine došla da vidi Srbiju, a sve što proputuje osvanuće na društvenim mrežama! (FOTO)

Društvo -

BEOGRAD - Poznata kineska glumica Mjau Mjau, nova je ambasadorka srpskog turizma u toj dalekoj i nama prijateljskoj zemlji. Njen će zadatak biti da putuje Srbijom, uživa, a impresije sa putovanja podeli sa svojim sunarodnicima.

foto: RTS Printscreen

Mladoj kineskoj glumici akreditivno pismo za ambasadorsku poziciju simbolično je uručila direktorka Turističke organizacije Srbije, sa željom da tokom naredne godine nakupi što više lepih uspomena u Srbiji. Nju obožavaju njeni vršnjaci, takozvani milenijalci, a cilj naše zemlje je upravo taj – da privučemo mlade Kineze u Srbiju, objavio je RTS.

„Prvi put sam u Srbiji i jako sam srećna što sam ovde. Jedva čekam da počnem da putujem po vašoj lepoj zemlji“, kaže Mjau Mjau.

Tokom posete Srbiji, svaki korak mlade glumice pratiće osam influensera, jer za milenijalce ako nešto nije bilo na društvenim mrežama, ili nije važno, ili se uopšte nije ni dogodilo.

„Jako je važno da naglasim i da će ovo biti emitovano i na turističkoj platformi 'Fligi' koja je turistička platforma Alibabe tako da ćemo faktički imati duplu kampanju i na 'Fligiju', ali i kroz sve druge kanale komunikacije kroz koje će se emitovati prilozi o njenom boravku u Srbiji“, objašnjava Marija Labović, direktorka Turističke organizacije Srbije.

foto: RTS Printscreen

Prvo što ambasadorka našeg turizma mora da nauči je da igra kolo. U tome su joj pomogli članovi Kulturno-umetničkog društva „Lola“ i direktorka nacionalne turističke organizacije.

(Kurir.rs/RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track