KRVNIČKI: Otac i sin batinali maturante u Zemunu
Foto: Privatna Arhiva

strašno: TUČA KOD POLITEHNIČKE ŠKOLE

KRVNIČKI: Otac i sin batinali maturante u Zemunu

Društvo -

Učenik O. Đ. (18) je sa tatom P. Đ. (47) prebio druga iz škole i nekoliko njegovih vršnjaka, šutirali su ih i gazili po glavi

Učenik četvrtog razreda Politehničke škole u Zemunu O. Đ. (18) krvnički je pretukao sa svojim ocem P. Đ. (47) i njegovim prijateljima učenika ove škole M. O. i nekoliko njegovih vršnjaka, koji ne pohađaju ovu ustanovu, tvrdi za Kurir J. K. majka jednog od prebijenih dečaka A. K.!

Kako kaže, incident se dogodio prošle srede, 30. oktobra, u popodnevnim časovima, kod sporedne kapije škole.

- U tu školu ide najbolji drug mog sina, on je tog dana pozvao moje dete i još nekoliko drugara i zamolio ih je da dođu jer je dobio informaciju da će ga O. Đ. napasti posle škole. Oni su došli i stajali su pored kapije kad se tu zaustavio crni „audi“, iz koga su istrčale tri starije osobe i taj učenik i nasrnuli su na njih - priča naša sagovornica.

Dodaje da su ih krvnički udarali, šutirali, gazili po glavi, kao i da su neki drugari uspeli da se razbeže.

- Druga mog sina su onesvestili, počeo je da krklja, ali oni su nastavili da ga batinaju. Taj monstrum od oca, kad je video šta je uradio, povratio se i izvukao jezik onesvešćenom dečaku i rekao ovoj deci da zovu Hitnu pomoć, a oni su pobegli i odvezli se - uznemirena je J. K.

Kaže da je slučaj prijavljen policiji i da su deca bila na lekarskim pregledima, a da je otac dečaka koji ih je pretukao dobio tri godine uslovno, što je, ocenjuje ona, sramno:

- To je sramna kazna! To bi trebalo okarakterisati kao pokušaj ubistva, a ne kao nanošenje povreda. Sramno za tog javnog tužioca!

Ranije nisu imali problema

PROFESORKA POZVALA POLICIJU

J. K. dodaje da M. O., drug njenog sina, nije imao ranije problema sa učenikom koji ih je zajedno sa ocem prebio. - Rekao je da nisu imali problema, on čak nije imao ni njegov broj telefona. Kaže samo da je dobio tu informaciju da će ga prebiti i da ne zna zbog čega. Inače je profesorka škole to videla i ona je zvala policiju i Hitnu pomoć - priča ona. Komentar od direktora Politehničke škole juče nismo uspeli da dobijemo.

Kurir.rs/ E. K. Foto: privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track